WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Huisbeveiliging: Hoe Wij een Dahua 4K Camerasysteem Hebben Geïnstalleerd

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl
Waarom is een Professioneel Camerasysteem Essentieel?

Huisbeveiliging: Hoe Wij een Dahua 4K Camerasysteem Hebben Geïnstalleerd

Een beveiligingscamera systeem is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw woning, niet alleen een Alarm systeem of goede sloten, of wat te denken van verlichting… nee ook een camera systeem is enorm belangrijk.

Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we dat en daarom hebben we onlangs een geavanceerd Dahua 4K beveiligingscamerasysteem geïnstalleerd bij een van onze klanten. In deze blogpost delen we hoe deze installatie bijdraagt aan een veilige woonomgeving.

 

 

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Wat Hebben We Gedaan? voor deze beveiligingscamera installatie op de woning

Systeem Specificaties: Onze keuze viel op het Dahua beveiligingscamerasysteem, bekend om zijn superieure beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. De 4K full color camera’s zorgen dag en nacht voor kristalheldere beelden, terwijl de hybride opslagserver zowel cloud- als lokale toegang biedt.

 

 

Onzichtbare Installatie: Een van de grootste uitdagingen bij het installeren van beveiligingscamera’s is het wegwerken van de kabels. Wij hebben NON8012 CPR brandveilige netwerkkabels gebruikt en deze zo geïnstalleerd dat ze volledig uit het zicht zijn, maar toch makkelijk bereikbaar voor onderhoud en upgrades.

woonhuis met een camera

Duurzaamheid en Nachtzicht: Een Langetermijninvestering

Elke camera en elk onderdeel van ons systeem is geselecteerd met oog voor duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Het 4K-beeld zorgt niet alleen voor een ongekende helderheid overdag, maar ook het nachtzicht is uitstekend, wat essentieel is voor een 24/7 bescherming.

 

 

Extra Voorziening: Digitale Deurbel

Als kroon op het werk hebben we een digitale deurbel geïnstalleerd die naadloos aansluit op het camerasysteem. Deze deurbel biedt de bewoners extra gemak en veiligheid, doordat ze altijd kunnen zien wie er voor de deur staat, zelfs als ze niet thuis zijn.

Camera op woonhuis met bewakingscamera

Uw Veiligheid, Onze Zorg

Met dit Dahua 4K beveiligingscamerasysteem kunt u gerust zijn dat uw woning optimaal beveiligd is. Bent u ook geïnteresseerd in een vergelijkbare upgrade voor uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op bij Camerainstallatie.nl voor een vrijblijvende offerte.

deurbel camera systeem

Waarom een Doe-Het-Zelf Installatie Meestal Geen Goed Idee Is

Terwijl het altijd verleidelijk kan zijn om zelf een beveiligingscamerasysteem te installeren — wie houdt er niet van een goed doe-het-zelf project? — zijn er enkele overtuigende redenen om deze klus toch aan de professionals over te laten.

 

1. Expertise en Ervaring: Onze monteurs installeren dagelijks beveiligingssystemen en kennen alle ins en outs. Ze weten precies waar camera’s geplaatst moeten worden voor de beste dekking en hoe ze apparatuur moeten instellen om optimaal te functioneren.

 

 

2. Vermijden van Knoeien en Frustratie: Zelf installeren klinkt misschien eenvoudig, maar het trekken van kabels, het juist configureren van de software, en het fysiek installeren van de hardware kan snel leiden tot frustraties. Een klein foutje in de installatie kan het hele systeem minder effectief maken of zelfs onbruikbaar.

 

3. Kwaliteit en Zekerheid: Bij zelfinstallatie of het kiezen van een minder ervaren bedrijf, loopt u het risico dat het systeem niet correct wordt geïnstalleerd, wat kan resulteren in onverwachte kosten voor reparatie of vervanging. Denk bijvoorbeeld aan een camera die verkeerd gericht is, waardoor u precies die cruciale hoek van uw tuin mist, of een recorder die niet goed start op cruciale momenten.

 

4. Garantie en Support: Als u kiest voor professionele installatie, komt dit meestal met garantie en klantenservice. Als er iets misgaat, kunt u ons eenvoudig bellen en zorgen wij voor een snelle en effectieve oplossing.

 

5. Kostenbesparing op Lange Termijn: Hoewel de initiële kosten van een professionele installatie hoger kunnen zijn dan een doe-het-zelf project, zijn de lange termijn besparingen door minder onderhoud en effectievere beveiliging het meer dan waard.

Waarom Kiezen voor Professionele Beveiligingscamera's en Niet voor Bouwmarkt of Online Webshop Modellen?

Bij het kiezen van beveiligingscamera’s kan het verleidelijk zijn om te gaan voor de schijnbaar goedkopere opties van een bouwmarkt of een willekeurige online webshop. Echter, dit kan uiteindelijk duurder uitpakken dan verwacht.

 

 

1. Grijze Import: Veel van de producten die online verkocht worden, zijn grijze import. Dit betekent dat ze niet officieel voor de Nederlandse markt zijn bedoeld. Ze kunnen ongeschikt of zelfs illegaal zijn, en vaak ontbreekt het aan lokale garantie.

 

2. Namaakproducten: Een ander risico bij het kopen van camera’s via niet-geverifieerde kanalen is de kans op namaak. Deze producten lijken misschien op het echte werk, maar missen de kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze kunnen zelfs veiligheidsrisico’s met zich meebrengen.

 

3. Naamloze OEM-Producten: Veel goedkope camera’s zijn naamloze OEM-producten zonder merkondersteuning. Deze producten hebben vaak inferieure hardware en software, wat resulteert in slechte prestaties en beperkte functionaliteit.

 

4. Softwareproblemen: Omdat veel van deze producten namaak zijn, hebben ze vaak te kampen met slechte of onveilige software. Dit kan leiden tot ernstige beveiligingslekken in uw netwerk.

 

5. Legitimiteit van de Verkoper: Het is opvallend dat sommige webshops deze producten kunnen verkopen, ondanks dat ze niet de juiste certificeringen hebben om dit veilig en legaal te doen. Dit roept vragen op over hoe en waar ze deze producten verkrijgen.

Dahua Full color installatie

Gecertificeerd DAHUA, HONEYWELL, PROVISION, HANWHA, HIKVISION verkoper en installateur

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we bewust voor producten van gerenommeerde fabrikanten met volledige merkondersteuning, garanties en legale importkanalen. Dit zorgt niet alleen voor betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook voor volledige technische ondersteuning en updates, waardoor uw investering op lange termijn beschermd is.

 

Investeren in een kwalitatief hoogwaardig camerasysteem via een gecertificeerde professional zorgt ervoor dat u niet alleen de beste producten krijgt, maar ook de juiste installatie en doorlopende ondersteuning. Dit garandeert de beste bescherming van uw eigendom en gemoedsrust.

Camerainstallatie advies KOEN

De Risico's van het Kopen van Beveiligingscamera's bij Niet-Installateurs

Wanneer u besluit om beveiligingscamera’s van bekende merken zoals Dahua of Hikvision aan te schaffen via een online webshop die geen erkende installateur is, neemt u een groot risico. Ondanks dat de producten er authentiek uit kunnen zien, is er een aanzienlijke kans dat ze namaak zijn.

 

 

1. Namaakproducten: Er is een reële kans van ongeveer 50% dat een camera gekocht via een niet-gecertificeerde webshop een namaakproduct is. Deze namaakcamera’s kunnen qua uiterlijk lijken op echte producten, maar ze missen de geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en veiligheid die de originele producten bieden.

 

2. Beveiligingsrisico’s: Een groot gevaar van namaakcamera’s is dat ze mogelijk voorzien zijn van spyware of virussen. Dergelijke schadelijke software kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot uw netwerk, wat hackers de mogelijkheid geeft om persoonlijke informatie zoals wachtwoorden te stelen. Dit kan leiden tot ernstige privacy- en beveiligingsproblemen.

 

3. Hoe Herkent u Echte Camera’s?: Echte camera’s koopt u bij een gecertificeerd dealer. Gecertificeerde dealers zoals Camerainstallatie.nl hebben directe relaties met fabrikanten en bieden volledige ondersteuning en garantie. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat alle producten authentiek zijn en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

 

4. De Voordelen van Kopen bij een Gecertificeerd Dealer: Naast de zekerheid dat u echte producten krijgt, bieden gecertificeerde dealers professionele installatie en technische ondersteuning. Dit garandeert dat uw beveiligingssysteem correct wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

 

5. Voorkom Problemen, Kies voor Zekerheid: Door te kiezen voor een gecertificeerd dealer voorkomt u veelvoorkomende problemen die ontstaan bij het aanschaffen van beveiligingsapparatuur via onbetrouwbare kanalen. U investeert in betrouwbaarheid en gemoedsrust, wetende dat uw beveiligingssysteem veilig, effectief en ondersteund is.

Waarom Kiezen voor een VEB Gecertificeerde Installateur? voor uw Camerabewaking systeem

Bij het installeren van een beveiligingssysteem is het essentieel om niet alleen te focussen op de kwaliteit van de producten, maar ook op de expertise en de betrouwbaarheid van de installateur. Een VEB gecertificeerde installateur garandeert dat u te maken hebt met professionals die niet alleen hun vak verstaan, maar ook werken volgens de hoogste standaarden van veiligheid en kwaliteit.

 

 

1. Gekwalificeerde Monteurs: VEB gecertificeerde installateurs beschikken over monteurs die hun Technisch Beheerder Beveiligingsinstallaties (TBV) en Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) diploma’s hebben. Deze certificeringen betekenen dat de monteurs diepgaande kennis en vaardigheden hebben in het correct installeren en onderhouden van beveiligingssystemen.

 

 

2. Naleving van NEN-normen: Een VEB gecertificeerde installateur werkt strikt volgens de Nederlandse Norm (NEN), die standaarden stelt voor bijvoorbeeld de elektrische installatie van beveiligingssystemen. Dit zorgt voor veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie in alle fasen van de installatie.

 

 

3. CPR-conforme Bekabeling: Conformiteit aan de Construction Products Regulation (CPR) voor bekabeling is cruciaal voor de veiligheid. CPR zorgt ervoor dat alle gebruikte kabels voldoen aan brandveiligheidsnormen, wat essentieel is in het geval van een incident om de schade en risico’s te minimaliseren.

 

 

4. VCA Gecertificeerd Veilig Werken: Veiligheid tijdens het werk is niet alleen belangrijk voor de monteurs, maar ook voor de klant en diens eigendom. VEB gecertificeerde installateurs zijn ook VCA gecertificeerd, wat betekent dat ze werken volgens de procedures die de gezondheid, veiligheid en het milieu beschermen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

 

 

5. Betrouwbaarheid en Vertrouwen: Door te kiezen voor een VEB gecertificeerde installateur, kiest u voor een partij die erkend is door de branchevereniging, wat een extra laag van vertrouwen en zekerheid toevoegt. Dit geeft u de garantie dat de installatie van uw beveiligingssysteem in handen is van betrouwbare professionals.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant