WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Compleet pakket camerabewaking: systeem op woning zonder zichtbare kabels

Een camerabewakingssysteem wat goed werkt, duidelijke beelden geeft en waarbij geen kabel te zien is, dat wil toch iedereen? Vaak krijgen wij de opdracht om slecht gemonteerde of niet werkende camerasystemen van andere bedrijven te verwijderen en kwalitatieve camera’s op een nette manier te monteren.

 

De kunst van een goedwerkend beveiligingssysteem is om zowel goede camera’s als goede bevestigingsmaterialen te gebruiken. Het is belangrijk om de camera’s te combineren met de juiste monitor, switch, beugels en natuurlijk goede bekabeling om de beste camerabeelden te kunnen realiseren.

 

Kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid zijn de drie belangrijkste factoren bij de keuze voor een beveiligingssysteem van uw woning. De beveiliging van een woning vereist dan ook de nodige aandacht en expertise, want niemand wil geld uitgeven aan slechtwerkende camera’s. De monteurs van Camerainstallatie.nl zijn vakkundig, hebben veel ervaring en zijn continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ons werk is het installeren van de beste alarm- en camerasystemen en daar zijn wij verdomd goed in!

Camerainstallatie.nl

Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend en passend advies

 

Of het nu gaat om camerabewaking of een alarmsysteem, wij zoeken de perfecte oplossing passend bij uw wensen en situatie. Nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast laten wij u de verschillende systemen zien en stellen wij een uniek beveiligingssysteem voor een mooie prijs voor u samen.

 

Telefoon/WhatsApp: 036 52 90 007
Email: info@camerainstallatie.nl
Contact formulier: https://camerainstallatie.nl/offerte-aanvragen/

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant