WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Full color dag en nacht bewakingscamera

8 megapixel 4K bewakingscamera’s zijn al stoer, maar worden nóg vetter als ze ook nog een full color dag- en nachtzicht hebben. Echt goede bewakingscamera’s hebben een zeer goede resolutie en doen waar zij echt voor bedoeld zijn: het signaleren en herkennen van zowel personen als patronen. De camera’s die wij bij dit project hebben geïnstalleerd, kunnen personen herkennen, objecten identificeren en alarmmeldingen doorsturen. Daarnaast zijn de beelden haarscherp, ongeacht of het dag- of nachtbeelden zijn.

 

ColorVu:
ColorVu brengt de best mogelijke video-oplossing door slim gebruik te maken van wit licht.

 

Sensor:
De camera is voorzien van een sensor die, bij gebrek aan licht, via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven!

 

Ongewenste Bezoekers:
Het zichtbare witte licht heeft ook het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is, waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is. De intensiteit van het witte licht is in te stellen van normaal tot hoog helderheid.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant