WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Glasvezel kabels installeren en trekken wij doen het voor u

Betaalbaar glasvezel kabels laten trekken in in pand en of zelfs buiten uw pand. Het is steeds betaalbaarder aan het worden dit uit te laten voeren. De glasvezel kabels zijn een ideale uitkomst als het gaat om hoge snelheden en lange afstanden, maar vroeger was dit een grote investering.

 

Al sinds 2007 leggen en installeren wij ook glasvezel kabels voor onze klanten. De glasvezel kabels zijn zowel voor een SER/MER verbinding als voor een internet verbinding, camera verbinding, switch, uplink of zelfs werkplekken. Ook komt het voor dat extra panden moeten worden doorverbonden aan het hoofd pand, waarbij glasvezel een mooie gelegenheid is om 10gbit over lange afstanden te overbruggen.

Camerainstallatie.nl

Met de jaren is het leggen en trekken van glasvezel kabels betaalbaar geworden, wij trekken de bekabeling nog steeds voor de zelfde lage prijs, maar de materialen en het afmonteren is vele malen goedkoper geworden. De asmontage doen we geheel op maat, of het nu gaat om ST of LC eind montage en single mode of multi mode.

 

Ook kunnen wij al veel kabels klaarmaken bij ons op kantoor in de werkplaats om zo op locatie nog sneller de kabels er in te krijgen waardoor downtime, en of drukte op de werkvloer tot het minimale zal kunnen worden gedrukt.

 

Heeft u behoefte aan glasvezel kabels binnen uw organisatie/pand dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor het opmeten en opmaken van een zeer scherpe offerte.

Los van glasvezel kabels voorzien wij ook in de installatie van 
– Elektra
– Netwerk [ UTP, Cat5e, Cat6 , Cat6a , Cat6 ] ECA, DCA, CCA, B2ca
– Glasvezel bekabeling [ outlet, kabel, glasvezel lade ]
– Wifi [ Cisco, Unifi ]
– Patchkasten en herinrichting
– Camerabewaking systemen
– Intercom systemen
– Alarm systemen

 

Moeilijk project klein of groot, uitdagingen wij gaan de uitdaging graag aan. Ook denken wij mee tijdens een migratie, verhuizing of om downtime te beperken. Als bedrijf hebben wij ruime voorraad in leen/huur switches, patchkasten, wifi zenders
en tijdelijke straalzenders.

Heeft u een netwerk kabel / glasvezel kabel storing 
Wij kunnen hierin ondersteunen, ook met het doormeten, lokaliseren , vervangen en of repareren. Onze glasvezel netwerk monteurs maken werk van uw storing.

 

Het bedrijf Camerainstallatie.nl maakt deel uit van MegaSnel ICT
een bedrijf dat sinds 1999 actief is in netwerk onderhoud en bekabeling. Het ICT bedrijf megasnel.nl doet wat ze zeggen, het bieden van een snelle oplossing.

De Megasnelle monteurs en ICT specialisten denken mee met de klant en zorgen voor passende oplossingen voor zeer betaalbare prijzen.

 

Het trekken van glasvezel bekabeling kunnen wij ook combineren met het trekken van UTP netwerk bekabeling. Tijdens de installatie van zowel gasvezel als netwerk bekabeling kunnen wij ook uw toegang-controle, intercom, camerabewaking, wifi en of voip wensen plaatsen/configureren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
 Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 Advies op locatie
 Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant