WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De verschillende soorten camerabewaking en wat kost een bewakingscamera

Kiest u voor camerabewaking als inbraakpreventie, dan heeft u de keuze uit verschillende bewakingscamera’s. We maken onderscheid tussen:

 

mini camera
dome camera
camera sets
bestuurbare camera

 

Mini camera
U wilt camerabewaking, maar niet te opvallend? Kies dan voor een mini camera. Doordat de camera zo klein is, is het gemakkelijk om onopvallend te filmen. Omdat een mini camera zo klein is wordt hij voornamelijk gebruikt bij mensen die ook binnenshuis een bewakingscamera willen.

Camerainstallatie.nl

Dome camera

Bij een dome camera heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine, niet opvallende variant of een wat grotere variant. Een dome camera is een camera in een glazen bol, veelal geblindeerd glas. Doordat de camera in een bol zit, is van de de buitenkant niet te zien welke kant de camera op filmt en hoever hij is ingezoomd. Wilt u camerabewaking die dag en nacht zijn werk doet?

 

Dome camera’s zijn verkrijgbaar met nachtzicht, zo hoeft u maar één bewakingscamera te kopen en heeft u dag en nacht scherp beeld.

 

Camera sets / pakketten

Heeft u een groot erf of wilt u aan alle kanten van uw huis camerabewaking laten plaatsen? Dan zijn camera sets de oplossing. U kiest een set die bij uw wensen past. 2, 8, 16 camera’s het kan allemaal. Hoe meer camera’s, hoe hoger de kosten, maar u profiteert dan wel van optimale camerabewaking. Wat krijgt u bij deze sets? Bewakingscamera’s, een recorder, kabels waarmee u de camera’s aansluit en de mogelijkheid om live mee te kijken op verschillende telefoons en laptops.

 

Wat kost een pakket camerabewaking incl montage en installatie overzicht van de kosten

Bestuurbare camera

Wilt u een camera die zich niet op één punt richt, maar naar verschillende kanten filmt? Een bestuurbare camera biedt de oplossing. Hoe is deze camera bestuurbaar? Dit doet u gemakkelijk met een afstandsbediening. De camera stelt automatisch scherp en past zich aan aan het licht. De camera draait 360 graden en zoomt in tot zo’n 10 keer. Ook is het mogelijk om voorkeursposities in te stellen, om zo snel mogelijk te schakelen tussen de belangrijkste posities.

 

Voor de beste camerabeveiliging kiest u dus voor een bestuurbare camera. Bestuurbare bewakingscamera’s worden steeds vaker particulier gebruikt.

 

Waarom nu juist camerabewaking?

Door het plaatsen van digitale camera kan je altijd zien wat er op bepaalde plekken in en rondom het huis zonder dat je er naartoe hoeft te lopen. Het is dus een zeer goede manier om alles in de gaten te kunnen houden.

 

 

Behalve dat werkt het ook preventief, want zeker als een inbreker een camera ziet zal deze vaak niet meer de poging wagen hier in te breken. En als je een tijdje weg bent geweest en bij terugkomst zie je dat er een inbraak is geweest, dan kan je altijd alles terugkijken natuurlijk.

 

Er zijn zeker manieren om geld te besparen op je camerabeveiliging. 

  • Camerabewakings sets: Als je van plan bent om meerdere camera’s te kopen en deze rondom je huis te installeren dan is het vaak voordeliger om een set te kopen. Zo krijg je meerdere van dezelfde camera’s voor een lagere prijs. Bovendien kan je de camera’s koppelen aan bijvoorbeeld je mobiele telefoon zodat je ook als je niet thuis bent nog een oogje in het zeil kan houden.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant