WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking set bij u laten installeren

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Kijk mee op uw computer of telefoon

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren.
U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de
laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder
alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s
automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind.

 

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

 

De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen gebruik onze makkelijke tool.

Professionele camerainstallatie

De monteur werkt netjes en schoon, hij zal dan ook alles keurig netjes achterlaten en documenteren, zodat er bij mogelijke service en helpdesk verzoeken aan de hand van de installatie documentatie kan worden meegekeken om u sneller te kunnen ondersteunen.

 

Kwaliteit is bij ons van groot belang, wij installeren al onze camerabewakingssystemen dan ook enkel met A-kwaliteit materialen [ bekabeling, pijp, bewakingscamera’s, harddisk recorder, montage beugels, harddisk ].

 

Wij nemen geen risico met mindere kwaliteit; immers wij willen
dat u zich veilig kan voelen en zeker kan zijn van de installatie welke u bij ons heeft afgenomen.

Na het trekken van de bekabeling, zal de monteur de bewakingscamera’s gaan programmeren en koppelen aan de harddisk recorder. Op deze manier kan de camera zowel live beeld weergeven als ook tegelijk beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Ook zal de installatie monteur het systeem koppelen aan uw internet verbinding zodat u de camerabeelden op afstand via internet of via een app op uw telefoon of tablet live kunt bekijken en de beelden kunt terugkijken.

 

Aan het einde van de installatie neemt de monteur samen met u alles door en zal hij het nodige papierwerk en stickers met u doorlopen, zodat alles volgens de regels en wensen zal verlopen.

Wij horen u denken; “kan dit niet draadloos dan”  Alles kan, maar als wij een oprecht advies zouden moeten geven dan raden wij u dit natuurlijk af. Als bedrijf willen wij graag iets achterlaten waar u langdurig plezier van zou moeten hebben en met een draadloze installatie is dit niet het geval. Een draadloze camera kan namelijk gemakkelijk verstoord worden door een mogelijke inbreker en dan heeft u alsnog geen camerabeeld. Dit staat nog even los van de kortere levensduur en de extreme belasting op uw bestaande WiFi-netwerk.

 

Al met al blijft de beste installatie van een camerabewakingssysteem een bekabeld systeem. Zelfs een draadloze camera zal alsnog een stroomaansluiting nodig hebben en laat dat nu ook net een kabel zijn. Is draadloos dus echt draadloos

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant