WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking en bewakingscamera offerte aanvragen

Camerabewaking of een bewakingscamera aanschaffen is dat nu duur Een camerabewaking en bewakingscamera offerte aanvragen is eigenlijk niet zo moeilijk, wij helpen u van A tot Z. Persoonlijk advies, en kennis van zaken dat is wat wij u bieden. Juist omdat we graag duidelijk zijn, hebben wij als bedrijf er voor gekozen al onze bewakingscamera pakketten incl montage voor ALL-IN tarieven aan te bieden.

 

Via onze handige kosten calculator kan u zelf makkelijk zien wat de kosten zouden zijn als wij het gekozen pakket bij u komen installeren.

Niemand wil kabels zien, of uren lang met een helpdesk aan de lijn zitten met de conclusie dat dat je er uiteindelijk nog niks van snapt. Wij maken het u daarom makkelijk. Al onze pakketten zijn incl camerainstallatie.nl en montage.

 

Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone. Kopen of huren van een camerabewaking systeem ?

 

 

Wij hebben diverse oplossingen zo kan u bij ons vanaf 36,95 euro per maand al een compleet camerabewaking systeem inclusief montage en installatie aanschaffen.

 

Los van een camerasysteem bieden wij ook alarmsystemen en intercom systemen welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden en wederom ook via de APP op uw tablet en telefoon te beheren en zien zijn. Interactieve beveiliging welke een luxe aanvulling zijn op uw woning of bedrijf is dan ook enorm populair en de techniek staat niet stil.

Camerabewaking laten installeren

 

Uw woning of bedrijf beveiligen dit kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een Alarm systeem , goede sloten / toegangscontrole systemen en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

 

Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, Met een goed camera systeem kan u op afstand altijd meekijken, achteraf terug kijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren.

Laat uw camerabewaking installeren door een professioneel installatie bedrijf, zo voorkomt u toekomstige problemen of een slechte afwerking. Wij van Camerainstallatie.nl bestaan al meer dan 20 jaar, en doen ons werk met veel passie. Benieuwd naar onze prijzen kijk snel op onze camerabewaking pakketten pagina of neemt contact met ons op voor een offerte.

 

Camerabewaking hoeft niet duur te zijn, wij leveren complete pakketten en altijd INCL installatie door onze eigen ervaren monteurs.

Camerabewaking voorbeelden

 

–  Camerabewaking thuis
–  Camerabewaking op kantoor
–  Camerabewaking draadloos
–  Draadloze camerabewaking
–  Beveiligingscamera systeem
–  Beveiligingscamera installateur
–  Camerabewaking set
–  Beveiligingsbedrijf
–  Camerabeveiliging
–  Camerasysteem
–  Bewakingscamera

Camerabewaking diensten

 

–  Dome camera installeren
–  Bestuurbare ptz camera installeren
–  Camerabewaking offerte
–  Wifi camera installeren
–  Beveiligingscamera systeem offerte
–  Beveiligingscamera offerte
–  CCTV camera systeem
–  Camerabewaking systeem
–  Camerabeveiliging systeem
–  Camerasysteem laten plaatsen
–  Bewakingscamera monteren

Alarmbeveiliging laten installeren

 

Uw bedrijf of woning beveiligen met een Alarm systeem, het is niet meer een luxe maar net als een slot in de deur een standaard voorziening geworden. Wij leveren o.a de merken RISCO, GALAXY, AJAX ALARM SYSTEEM. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te horen en het maken van een passend voorstel.

 

Een goed en modern alarm systeem beveiligd niet alleen uw object, de woning het bedrijf of de tuin, garage, magazijn, winkel… Maar zeker ook is het een domotica toevoeging voor uw deuren, verlichting, of bijvoorbeeld tijd registratie wie er wanneer is binnen  gekomen. Met een goed alarm systeem kan u ook digitaal uw brandmelders / rookmelder regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand regelen in geval van water overlast/overloop.

Eigen helpdesk
Opgeleide monteurs
VCA Certificering
Technische dienst
Adviseurs op locatie
20 jaar ervaring
Eigen voorraad
Eigen showroom
CPR Certificering
Geen maandelijkse kosten
Geen verborgen kosten
Modern Systeem met APP

Inbraak alarm installatie

 

– Alarm systeem voor thuis
– Inbraak alarm systeem kantoor
– Alarm installatie zonder maand kosten
– Ajax Alarm systeem installatie
– Alarm systeem met app op telefoon

 

Altijd en overal kunnen zien hoe uw alarm er voor staat ! Met de handige APP kan u zelf de regie voeren over uw woning, het alarm en zelfs uw camera bewaking systeem.

Alarmbewaking systemen

 

– Alarm Systeem bestellen 
– Alarm en camera systeem
– Alarm systeem offerte

 

Een alarm systeem kopen, zonder maandkosten en zonder verplichtingen.

WIFI installatie laten installeren

 

Meten is weten, want welke afstelling is de beste wij bekijken de omgeving het netwerk, en de technische mogelijkheden om zo de beste mix van afstelling te kunnen programmeren. Als basis maken we gebruik van een zeer sterke WIFI zender want in de wet der techniek zal altijd gelden “Baas boven baas” een standaard WIFI zender heeft veelal slechts 50-80Mw vermogen om uit te zenden.

 

De zenders die wij van Megasnel gebruiken hebben een gemiddeld vermogen van 250Mw. Een gemiddelde mobiele telefoon heeft tegenwoordig al een vermogen van 1700-2500Mw wat is er dan aan de hand? Een WIFI zender die zo weinig vermogen heeft?

Jazeker… de wet heeft bepaald dat het vermogen gewoonweg niet hoger mag zijn om de ruimte in de lucht niet te doen laten verstoppen. Het is dus zaak goede hardware en techniek te gaan combineren om zo het beste bereik van uw wifi netwerk te kunnen bereiken, op deze manier heeft u het beste van de beperking in de wet.

WIFI voor thuis verbeteren

 

Echt goede wifi krijg je door de juiste samenstelling. Onze specialisten weten precies welke zender voor uw situatie de beste passende is. Maar niet geheel onbelangrijk de montage plek van de zender. Met onze speciale meet apparatuur kunnen wij precies zien waar de zenders moeten hangen en kunnen wij storingen snel opzoeken.

Camerabewaking, Alarm , Intercom en WIFI laten installeren in uw woonplaats !

 

Onze adviseurs en monteurs rijden door heel Nederland om onze systemen te installeren en te onderhouden. Al meer dan 20 jaar is onze naam een begrip, en weten wij met onze kennis en ervaring iedereen te voorzien van een goed werkend en professioneel betrouwbaar systeem.

– Sterk wifi signaal thuis
– Goede Wifi op kantoor
– Wifi installatie
– Wifi in magazijn 
– Wifi storing oplossen
– Signaal versterken wifi

Kies uw camerabewaking pakket incl installatie

 

Bij Camerainstallatie.nl hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

Pakket 1:

 

Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. Bij de camera die wij voor u installeren krijgt u de mogelijkheid om de beelden van de camera live te bekijken via een applicatie voor iOS of Android. De prijs van dit pakket begint vanaf 989 euro, de prijs is afhankelijk van welk type camera u kiest. De keuze tussen de camera’s is afhankelijk van de beeldkwaliteit dat u wilt hebben. Camerainstallatie.nl heeft camera’s van HD-kwaliteit tot aan Ultra HD.

Pakket 2:

 

Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. Dit pakket begint bij een prijs van 1189 euro, afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldmateriaal. De keuze in beeldkwaliteit is HD, Full HD, Super HD en Ultra HD. Bij de camera’s heeft u de optie om de beelden live te bekijken en dit kan met applicaties uit de Apple playstore of Android store.

Pakket 3:

 

Dit pakket begint bij een prijs van 1489 euro, hierbij krijgt u 3 professionele bewakingscamera’s waarmee nare situaties voorkomen kunnen worden! Net als bij de andere pakketten kunt u hier live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft u diverse keuze in beeldkwaliteit.

Pakket 4:

 

Voor een prijs vanaf 1749 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie.nl! Met de verschillende beeldkwaliteit die we aanbieden in combinatie met live meekijken via uw telefoon kan dit pakket perfect voor u zijn.

 

Heeft u wel interesse in een pakket maar wilt u meer dan 4 professionele Camerabewaking bewakingscamera’s? Dan kunt u gerust een offerte bij onze specialisten aanvragen.

Montage en installatie

 

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie.nl zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

Camerabewaking installeren

 

Bij Camerainstallatie.nl wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie.nl u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

Contact met Camerainstallatie.nl

 

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.

Camerabewaking laten installeren

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind.

 

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen
alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd

✓ De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd

✓ De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten

✓ Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit

✓ Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant