WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

beste bewakingscamera voor huis en bedrijf

De beste bewakingscamera, zo noemen veel van onze monteurs deze
magische bewakingscamera. Doordat de camera echt een subliem beeld geeft was het op voorhand al een goede keuze.

 

De manier van monteren, en de afstel mogelijkheden maken het dat deze camera net dat beetje beter is dan de gemiddelde bewakingscamera.

 

En als klap op de vuurpijl is de beste bewakingscamera ook nog eens voorzien van een echt goede microfoon. De microfoon op deze bewakingscamera kan tot wel 5meter ver het geluid nog echt helder en duidelijk horen.

 

CameraInstallatie blijft vernieuwen, en al onze bewakingscamera pakketten staan nu nog overzichtelijker onder elkaar. Door altijd te blijven zoeken naar de beste bewakingscamera weten wij altijd als een van de eerste de beste bewakingscamera pakketten samen te stellen voor de scherpste prijzen en dat altijd inclusief montage en installatie.

Camerainstallatie.nl

De Beste Bewakingscamera laten installeren

Bewakingscamera pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. Dahua is hier een van de grote marktspelers in.

 

De beste camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De beste bewakingscamera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind.

 

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

 

De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

De beste bewakingscamera Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag
hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan
uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Wat kost de beste bewakingscamera

Om de prijs te berekenen wat de beste bewakingscamera u zou kunnen gaan kosten maken wij een concept plan met daarop een indicatie van waar wij de camera zouden plaatsen, hoe dit er uit zou kunnen komen te zien, en wat het beeld zou kunnen zijn. Dit doen wij met een speciaal camerabewaking teken programma waarmee wij de juiste hoek en positie voor uw bewakingscamera kunnen intekenen.

 

Een van onze camerabewaking specialisten zal online samen met u de tekening maken en u voorzien van een perfect op maat gemaakt advies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant