WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera installatie in Amsterdam

Camera installatie werkzaamheden in Amsterdam
Wij rijden door geheel Nederland maar ook veel van
onze werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam.

Het installeren van een bewakingscamera of een camerabewakingssysteem is iets dat wij als bedrijf al reeds meer dan 20 jaar uitvoeren.
Camerainstallatie.nl

Montage en installatie van de camera

Het is en blijft een specialistisch vak, het installeren van een professioneel systeem waarbij alles vakkundig geïnstalleerden weggewerkt is zodat er zo min mogelijk kabels te zien zijn.

 

Bij binnenkomst zal onze eigen CameraInstallatie monteur zich netjes bij u voorstellen en aan de hand van zijn cameraplan en instructies samen met u dit nog een keer goed doornemen. Hij zal u duidelijk vertellen wat zijn plannen zijn en daarna direct aan de slag gaan en de mooiste kabelroute te gaan benutten.

 

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Natuurlijk houden wij ons aan de CPR norm en hebben wij hier een brandrisico berekeningop los gelaten zodat alles volgens certificering zal verlopen.

Professionele camerainstallatie

De monteur werkt netjes en schoon, hij zal dan ook alles keurig netjes achterlaten en documenteren, zodat er bij mogelijke service en helpdesk verzoeken aan de hand van de installatie documentatie kan worden meegekeken om u sneller te kunnen ondersteunen.

 

Kwaliteit is bij ons van groot belang, wij installeren al onze camerabewakingssystemen dan ook enkel met A-kwaliteit materialen [ bekabeling, pijp, bewakingscamera’s, harddisk recorder, montage beugels, harddisk ].

 

Wij nemen geen risico met mindere kwaliteit; immers wij willen dat u zich veilig kan voelen en zeker kan zijn van de installatie welke u bij ons heeft afgenomen.

 

 

Na het trekken van de bekabeling, zal de monteur de bewakingscamera’s gaan programmeren en koppelen aan de harddisk recorder. Op deze manier kan de camera zowel live beeld weergeven als ook tegelijk beelden opnemen en
bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Ook zal de installatie monteur het systeem koppelen aan uw internet verbinding zodat u de camerabeelden op afstand via internet of via een app op uw telefoon of tablet live kunt bekijken en de beelden kunt terugkijken.

 

Aan het einde van de installatie neemt de monteur samen met u alles door en zal hij het nodige papierwerk en stickers met u doorlopen, zodat alles volgens de regels en wensen zal verlopen.

Wij horen u denken; “kan dit niet draadloos dan”  Alles kan, maar als wij een oprecht advies zouden moeten geven dan raden wij u dit natuurlijk af. Als bedrijf willen wij graag iets achterlaten waar u langdurig plezier van zou moeten hebben en met een draadloze installatie is dit niet het geval. Een draadloze camera kan namelijk gemakkelijk verstoord worden door een mogelijke inbreker en dan heeft u alsnog geen camerabeeld.
Dit staat nog even los van de kortere levensduur en de extreme belasting op uw bestaande WiFi-netwerk.

 

Al met al blijft de beste installatie van een camerabewakingssysteem een bekabeld systeem. Zelfs een draadloze camera zal alsnog een stroomaansluiting nodig hebben en laat dat nu ook net een kabel zijn. Is draadloos dus echt draadloos

 

Meer informatie over onze camerainstallatie projecten kijk
gerust op onze project pagina https://camerainstallatie.nl/projecten/