WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in Baarn geïnstalleerd op woning

Deze Camerabewaking in Baarn installatie, is een mooi maatwerk project. Wij installeren camerabewaking al sinds 1999 en dat is best een lange tijd. Op deze fotos ziet u Camerabewaking in Baarn geïnstalleerd op woning en garage. De camera’s die geplaatst zijn zijn normaal gesproken in de kleur WIT maar op verzoek hebben wij deze netjes ZWART gemaakt zodat ze beter passen bij de wens van de klant.

 

Camerabewaking kan je zelf plaatsen en installeren, het is immers niet moeilijk om online de producten te vinden. Van zeer goedkope camerabewaking camera’s tot de duurste pakketten je vind ze online wel. OF het uiteindelijk echt verstandig is om ze zelf te plaatsen en zelf een samenstelling te kiezen dat is de vraag natuurlijk.

Er is veel troep te koop niet alle camera’s die u online kan kopen zijn even goed, laat staan dat er garantie op zit, kennis aanwezig is, software updates zijn… en storingen opgelost kunnen worden. En dan hebben we het nog niet eens over de juiste kabel, de juiste voeding, switch, instellingen en manier van monteren.

 

Niemand wil lelijke camera’s aan de muur hebben hangen, en niemand wil foute boorgaten of kabels zien hangen. En laten we eerlijk zijn wat bespaar je als klant nu werkelijk bij het zelf installeren Door Camerabewaking te laten plaatsen door een gespecialiseerde installateur weet u zeker dat u de kwaliteit zal krijgen die u ook echt wenst ! Camerabewaking in Baarn installeren of bijvoorbeeld in het gooi ( Hilversum, Naarden, Laren, eemnes ) maar ook in Soest, Amersfoort en plaatsen daaromheen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant