WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Sterk wifi netwerk voor kantoorpand

Voor een kantoor pand in Amsterdam hebben wij het complete bekabelde netwerk getrokken met 102 Cat6 netwerk kabels. En 12 WiFi  punten op het systeem plafond afgemonteerd.

 

De wifi zenders zijn via de software onderling aan elkaar gekoppeld zodat ze onderling informatie doorsturen. Om tot het beste wifi bereik te komen zorgen deze managed zenders er voor dat ze op elkaar zijn afgestemd.

 

Wij installeren voor zowel Zakelijk als PRIVE locaties 

 

Vanaf 399,- euro een professionele zender incl montage

Camerainstallatie.nl

Het mooie van de zenders is dat het bereik ruim 27DBi is wat natuurlijk al enorm is maar ook dat je ze centraal kan aansturen, en kan zien wie groot verbruikers zijn datalimit instellen, dagkaarten, week kaarten, maand kaarten, of zelfs gebruikers blokkeren op het wifi netwerk.

 

Dit systeem is zowel indoor als outdoor te gebruiken dus niet alleen voor een kantoor gebouw erg goed maar zeker ook voor de camping, haven, of andere gebieden met een snel wifi netwerk.

 

Dit managed WIFI netwerk is uiterst betrouwbaar, snel en heeft een groot bereik. Doordat wij dit netwerk op afstand kunnen monitoren kunnen we e.v.t storingen snel en makkelijk verhelpen hierdoor is een storing snel op te lossen.

 

Remote beheer van een netwerk bied vele mogelijkheden zo hoeft u niet langer te wachten voordat een storing opgelost kan worden dit doen we veelal op afstand gelijk als u belt. Een ander voordeel is dat we mogelijke problemen al zien voor ze er echt zijn of gaan komen.

 

Snelheden van 300Mbit zijn stabiel te behalen, wij maken gebruik van op elkaar afgestemde switches, voedingen, zenders en firewall waardoor alles naadloos zal werken. Dit hoeft niet duur te zijn en dat leggen wij u graag uit!

 

Ook voor uw schuur, tuin, of buitenhuis
Doordat iedere wifi zender zijn eigen manier van uitzenden heeft en dus zijn eigenschappen het beste kan benutten voor wat het bedoeld is stellen wij alles juist af.

Wij kiezen de juiste zender voor uw locatie , dit kan binnen of buiten betekenen zo heeft u ook in de tuin een goede en stabiele verbinding bij het zwembad, of in de parkeergarage. Ook kan u met de straat, een VVE of een camping besluiten met meerdere mensen samen 1 internet verbinding te delen om zo de kosten te delen wij begeleiden dit gehele traject.

 

Draadloze straal verbindingen tussen 2 of meer locaties
Stel u heeft 200 meter verderop een ander pand staan maar geen internet of telefoon, doormiddel van een P2P verbinding kunnen we zeer snelle draadloze verbindingen tot stand brengen welke veelal sneller zijn dan de snelste internet verbinding.

 

Tot afstanden van 2KM [ 2000meter [ is dit prima haalbaar voor een redelijk betaalbare kostenpost. Voor afstanden van 2 tot 20KM is het nog steeds haalbaar maar zal het wat duurder zijn om dit technisch voor elkaar te krijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk meerdere locaties te verbinden met de hoofd locatie. Denk hierbij aan verschillende vakantie huisjes welke verbonden worden met de kantine/receptie.

 

Maar ook een groot bedrijven terrein met verschillende losse gebouwen welke draadloos voorzien worden van een netwerk verbinding. De snelheden zijn dermate snel en betrouwbaar dat je niet eens zal merken dat je niet op een kabel verbonden zit.

 

Zowel HUUR als KOOP mogelijkheden bieden wij aan, heb je de verbinding slechts tijdelijk nodig? Geen probleem dan is huur een goede oplossing.

 

Installatie van dit soort verbindingen vinden plaats door onze eigen monteurs in de gehele Benelux en op verzoek buiten de Benelux.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant