WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Pand beveiliging met beveiliging camera

De beveiliging van uw pand kan zeer goed aangevuld worden met bewakingscamera’s zeker als je nagaat dat een Alarm systeem tegenwoordig niet meer voldoende is voor een verzekeraar als het gaat om waardevolle goederen die u opslaat.

 

Zit u thuis en is er iets op kantoor aan de hand? Gewoon even met uw telefoon inloggen en meekijken, staat er iemand voor de deur de deurintercom kan ook gekoppeld worden dat is het gemak van IP techniek tegenwoordig.

Camerainstallatie.nl

Camerabeveiliging en bewaking: veiligheid voor uw gezin, bedrijf of winkel 
Om ook uw pand te beveiligen kan u gebruik maken van traditionele rolluiken, hekwerken en een alarmsysteem installeren. Criminelen zijn echter zeer inventief in het uitschakelen van deze hindernissen. Met de juiste camerabeveiliging vergroot u de veiligheid rondom uw woning, winkel of bedrijfspand aanzienlijk. Denk bijvoorbeeld aan een bewakingscamera die is uitgerust met apparatuur om de beelden op te nemen.

Niet alleen voor uw pand of woning maar zeker ook de parkeer garage of het opslag terrein kan doormiddel van camerabewaking beter worden beveiligd. Beeldopname zorgt immers niet alleen voor bewijslast bij inbraak, vandalisme of overval, maar van deze vorm van camerabeveiliging gaat ook een preventieve werking uit.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant