WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Megapixel netwerk IP camera's

De hoogst mogelijke kwaliteit is te behalen door gebruik te maken van zogenoemde Megapixel IP camera’s vergelijk het met een goede HD kwaliteit film die je aan het kijken bent. Met een goede kwaliteit CCTV / Bewakingscamera zijn extreem scherpe beelden te behalen.

 

Het grote verschil tussen analoog en digitaal is te merken in de kwaliteit, heldere en zuivere beelden tot zelfs kentekens en gezichten die te herkennen zijn.

 

Voor deze demo locatie is er gekozen voor 3 megapixel HD camera’s van zeer hoge kwaliteit. De opname gebeurd op FULL HD kwaliteit via een NVR/NAS van het merk Dahua welke op 1080P opslaat.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Megapixel IP netwerk camera HD kwaliteit

Via de iPhone en de iPad kunnen de beelden via internet worden bekeken, Ook worden de beelden in de avond direct doorgezet naar de meldkamer die alles in de gaten houd en bij onraad actie zal ondernemen. De beelden zijn haarscherp terug te spoelen, de kwaliteit is waanzinnig scherp, iets dat niet te vergelijken is met normale CCTV bewakingscamera’s. De kwaliteit van deze camera’s is 100% film kwaliteit zonder verlies van kwaliteit.

 

IPC-HD2100 / IPC-HDB3110 / IPC-HDB3300 / IPC-HDBW3110 / IPC-HDBW3300
Netwerk / IP / MegaPixel / Axis / Pelco / Dahua / Sony / Bosch / Wifi / Draadloos

 

Iedereen wil toch scherpe camerabeelden? Voor binnen en buiten? Bel ons gerust voor meer informatie over netwerkcamera’s. Camerainstallatie is Uw specialist in IP Megapixel camera beveiliging en randapparatuur.

 

IP megapixel netwerk camera’s zijn er in alle soorten en maten, voor binnen en buiten, met een diep, lang, breed maar ook zeer scherp zicht. De IP camera’s zijn high-end beveiligingscamera’s die tot wel 4 x scherper en groter beeld hebben dan andere normale analoge bewakingscamera’s. De megapixel IP netwerk camera’s hebben minimaal een 1.3 MP lens en H.264 compressie maar lopen al snel richting de 8MP wat van zeer extreem hoge kwaliteit is.

 

Doe-het-zelf installatie pakketten, Installatie door een monteur, Netwerk bekabeling trekken, configuratie van IP camera’s, binnen of buiten camera bestemd tegen weer en wind…

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant