WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kleinste PTZ bestuurbare dome camera voor binnen of buiten

Klein en fijn, zeer geschikt voor buiten door zijn IP66 certificering en IK10 goed gekeurde behuizing. Niet opvallend en toch zeer doelbewust ! dit model bestuurbare dome camera is voor nagenoeg iedere situatie meer dan geschikt!

 

Een bestuurbare dome bewakingscamera is populair maar veelal is het een vrij grote Camera die net iets te veel weet op te vallen. Dit model Dahua bestuurbare camera is het tegenovergestelde klein, doelbewust en extreem scherp met zijn 3Megapixel resolutie.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Met de iPhone en iPad, of met de muis kan deze camera bediend worden, zowel thuis, of onderweg, simpel door over het scherm heen te swipen of door met de muis te bewegen. Ideaal als u een winkel heeft of een grote tuin waar u met een simpele beweging alles zou wensen te overzien.

 

Deze exclusieve bestuurbare camera is er in verschillende soorten in een prijsstelling van rond de 450,- euro zeer betaalbaar voor deze kwaliteit bewakingscamera.

 

Laat u deze camera door ons installeren op uw nieuwe en of bestaande systeem? Dan weet u zeker dat het op de juiste manier geïnstalleerd zal worden door onze camerainstallatie specialisten!

Woonhuis beveiliging met een beveiligingcamera

Een goede oplossing voor de beveiliging van je woonhuis is te kiezen voor camerabewaking doormiddel van een beveiligingscamera, de juiste beveiligingscamera kiezen voor de situatie is echter iets waar je al snel de fout mee in kan gaan, de keuze is reuze en een misstap is zo gemaakt.

 

Laat u adviseren door een van onze specialisten, deze kennen de markt de producten en de techniek op die manier maakt u de juiste keuze en kan u indien u wenst zelfs producten ruilen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant