WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Domecamera met beugel aan de muur geen kabels zichtbaar

Een mooie camera op een subtiele beugel hoeft niet lelijk te zijn. Op deze locatie is er bewust gekozen om een hoge kwaliteit Super HD camera te gebruiken en deze te monteren aan een domecamera beugel. De gekozen camera is een 4 Megapixel Domecamera welke aan een digitale recorder is aangesloten. De digitale harddisk recorder maakt gebruik van IVS om bewegingen te detecteren en door te melden.

Camerainstallatie.nl

Slimme Bewakingscamera techniek in onze camera’s

Op de domecamera zitten slimme meettechnieken ingebouwd, zo kunnen wij personen, dieren, voertuigen bij een bepaalde beweging of als deze een bepaald patroon heeft laten registreren, melden of zelfs iets omroepen op een speaker.

 

De domecamera is geschikt voor buiten, en kan vanzelfsprekende tegen water, sneeuw, zon, wind. Zowel dag en nachtzicht en natuurlijk ook in de nacht zeer goede beweging detectie.

 

Er is gekozen voor een Dahua Domecamera welke qua uiterlijk niet mega opvallend is, erg subtiel en juist een rustige uitstraling. De bewakingscamera is klein te noemen, de beugel maakt de
domecamera iets groter maar niet opvallender dan je zou wensen.

 

De juiste lens voor uw Bewakingscamera

Er is een keuze uit 3,6mm lens en 2,8mm lens, veelal adviseren wij de 2,8mm lens vanwege de grote kijkhoek ( groothoek ) hierdoor krijg je het meeste in beeld. Een domecamera zoals wij deze adviseren en installeren bij onze klanten is vandaalbestendig en kan dus tegen een stootje. De domecamera monteren wij met slecht en enkel 1 hardekern Cat6 kabel deze zal zorgen voor zowel stroom als videosignaal door gebruik te maken van POE/EPOE op die manier kunnen we de bekabeling subtiel en nagenoeg niet te zien wegwerken.

Luxe software voor uw bewakingscamerasysteem

De domecamera en de digitale opslag server welke wij standaard leveren is altijd incl licenties van software voor zowel PC/MAC/smartphone.

 

De zeer uitgebreide luxe software kan u zelf makkelijk bedienen en bied u meer dan alleen de beelden terug kijken. De domecamera geeft u de mogelijkheid om op slimme manieren op basis van bewegingsdetectie terug te kijken maar ook met IVS en zelfs met alarm inputs.

Tijdens het monteren van de camera overleggen wij met de klant de beste positie waar de camera kan worden opgehangen. Zowel
beeld technisch maar ook qua uiterlijk van uw woning kijken wij
naar de beste plek voor de camera.

 

Een goede camera kan zo worden ingesteld dat hij nagenoeg vanuit iedere hoek het beeld perfect kan worden bijgedraaid.

 

Kennis en kunde

Met passie voor techniek werken wij graag voor onze klanten.
Het mooie van ons werk is dat wij dag in dag uit met mooie techniek mogen werken. Waar wij als bedrijf in 1999 zijn begonnen met de techniek die toen voor handen was, en wat er tegenwoordig mogelijk is… zijn wij enorm blij met de mogelijkheden die wij onze klanten mogen en kunnen aanbieden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant