WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Energie zuinige LED lampen voor buiten

Voor een groot bedrijfs pand in de buurt van Amsterdam zijn door ons energie zuinige LED lampen geplaatst. Het doel van deze lampen is het pand verlichten en kosten besparen. Voorheen hingen er 10 stuks   400W lampen welke vervangen zijn voor 10 stuks 50W LED lampen een totale besparing van 3500W wat al snel terug verdiend zal zijn.

 

Het grote voordeel van LED lampen installeren is dat ze niet warm worden, minder brandgevaarlijk zijn en natuurlijk dat ze veel minder energie gebruiken. LED lampen bieden een veel langere levensduur. In de toekomst zullen tevens enkele T5/T8 TL led lampen worden geplaatst en de huidige  G23 en G24 lampen worden vervangen. De kosten kunnen op deze manier zeker i.c.m een tijdschakelaar en schemerschakelaar enorm naar beneden waardoor de energie kosten minder hoog zullen zijn.

 

Niet alleen de installatie is belangrijk maar zeker ook de metingen daarna, immers is besparen een vak, een stuk onderhoud en advies is hierin zeer belangrijk. Met de tijd mee kunnen er in de loop der tijd meer besparingen worden opgepakt.

 

Onze LED verlichting en energie ‘besparingsdokter’ John Keunen kan u hier veel meer over vertellen, laat hem een keer bij u langs komen voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant