WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging in fabriek - industrie

Een prachtig mooi project, waarbij wij een twintigtal IP HD camera’s mogen mochten plaatsen. In deze industriële omgeving is er gekozen voor overzicht en controle doormiddel van een uitgebreid camerasysteem. Op verschillende plekken is op de door ons geplaatste schermen het beeld te zien.

 

De machine operator kan in een zeer duidelijk overzicht de camera beelden zien, mhoe deze over de band rollen. Kwaliteit controle doormiddel van camerabeelden, en het overzicht bewaken over de goederen stroom in laden en los omgeving. Camerabeelden zijn ideaal zeker in deze omgeving waarin je veel moet kunnen zien maar waar je eigenlijk ogen tekort komt.

Camerainstallatie.nl

Tijdens het inpak proces en product verwerking is het fijn voor de medewerkers een beter overzicht te krijgen. Door camera’s te plaatsen op de kritieke punten van dit proces kan er een goed overzicht worden weergegeven op de monitoren.

 

Veel ongelukken gebeuren er ook als mensen geen of niet goed overzicht krijgen, dan maken ze fouten. Het voorkomen van een fout, en overzicht krijgen, het veilig werken, en terug zoeken van incidenten is dan ook zeker in een industriële omgeving / fabriek een zeer goede toevoeging.

 

Waarom een Camerasysteem in en rondom uw Fabriek?

 

Het laten installeren van videobewaking heeft een aantal voordelen. Camerabeveiliging heeft namelijk twee voordelen. Enerzijds worden personen met verkeerde intenties afgeschrikt en anderzijds kunnen deze personen naderhand makkelijker worden opgespoord met behulp van de beelden.

 

De beveiliging van een fabriek of bedrijfspand heeft vaak iets meer haken en ogen. Zo hebben deze objecten vaak een groot oppervlak en zijn er veel gangen en dode hoeken. Daardoor is het lastiger om een dergelijk object goed te beveiligen. Onze specialisten staan daarom altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in voor deskundig advies.

 

Ook heeft de eigenaar te maken met veel inkomend- en uitgaand goederenverkeer. Het is moeilijk om iedereen steeds in de gaten te houden en daarom zijn beveiligingscamera’s op de juiste plek een must. Een goed voorbeeld van een veelvoorkomend probleem in de transportsector zijn de onenigheden tussen de fabrikant en het transportbedrijf.

 

Een klein voorbeeld: De fabrikant zegt een pallet met Apple spullen voor de verkoop te hebben ingeladen in de vrachtauto, het transportbedrijf ontkent dit echter. Door de juiste camerabewaking te hebben bij de dock deuren kunt u in de gaten houden wat er wel en niet gebeurd. Hierdoor heeft u later altijd een degelijk bewijs in handen in de vorm van beeldmateriaal.

 

Hoeveel Bewakingscamera’s in mijn Fabriek?

 

Hoeveel camera’s u nodig heeft om uw woning te beveiligen hangt af van een tweetal factoren. Ten eerste wordt het aantal camera’s bepaald door het aantal vierkante meters van uw fabriek. En daarnaast wordt er gekeken naar de goederen die beveiligd dienen te worden. Hoe hoger de waarde hiervan, hoe meer camera’s u normaal gesproken nodig heeft. Fabrieken hebben daarnaast vaak veel dode hoeken en gangen. U kunt ervoor kiezen om extra beveiligingscamera’s te laten aanleggen om diefstal of vernieling te voorkomen.

 

Waar in uw fabriek een CCTV Beveiligingscamera Laten Installeren?

 

Beveiligingscamera’s worden veelal geplaatst op risicopunten. In en rondom uw fabriek kan dit de ingang zijn, maar ook bijvoorbeeld de parkeerplaats.

 

Overige mogelijke plekken om camera’s te plaatsen zijn:

 

De dock deuren
De nooduitgangen
Het magazijn
De voor- en achterdeur
De gangpaden
Dode hoeken

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant