WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bouwplaats beveiliging met camerabewaking

Het huren van bewakingscamera’s op bouwplaatsen kan aardig oplopen in prijs, veel vragen leveranciers hier 300 tot 400 euro per week voor en voor een project dat meerdere maanden of zelfs jaren kan duren is het qua prijs een vrij hoge kostenpost.

 

Onze oplossing, het alternatief voor het huren van bouwplaatsbeveiliging met bewakingscamera’s, is het kopen van de producten bij ons. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om het gehele systeem als klant te bekijken, iets dat bij verhuur niet mogelijk is.

 

Het kopen van bouwplaats beveiliging heeft verschillende voordelen:

 1. Veel lagere kosten: In plaats van wekelijkse huurkosten, kunt u de apparatuur eenmalig aanschaffen en hergebruiken voor toekomstige projecten. Dit bespaart u aanzienlijk op de lange termijn.
 2. Zeer lage aanschafprijs: Onze producten worden tegen een zeer competitieve prijs aangeboden, zodat u kunt profiteren van een kostenefficiënte oplossing.
 3. Modulaire uitbreidingsmogelijkheden: Het systeem kan modulair worden gekoppeld aan meer palen, camera’s of locaties. U kunt tot wel 250 stuks verbinden, waardoor u flexibiliteit heeft om uw beveiligingsbehoeften aan te passen aan uw specifieke projecten.
 4. Geheel draadloos: Onze bouwplaatsbeveiligingssystemen werken volledig draadloos, waardoor installatie eenvoudig en flexibel is. U hoeft zich geen zorgen te maken over bedrading en bekabeling, wat tijd en kosten bespaart.
 5. Milieuvriendelijk: Onze systemen kunnen ook op zonne-energie draaien, waardoor ze een duurzame en energie-efficiënte keuze zijn voor bouwplaatsen.
 6. Live beelden op uw website: U kunt de beelden van de bewakingscamera’s ook live op uw website laten zien, zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs als u niet fysiek aanwezig bent op de bouwplaats.
 7. 24/7 opnames in Full HD-beeldkwaliteit: Onze systemen bieden de mogelijkheid om continu opnames te maken in Full HD-beeldkwaliteit. Hierdoor heeft u altijd hoogwaardige beelden tot uw beschikking, mocht er zich een incident voordoen dat nader onderzocht moet worden.
 8. Dag en nacht bewaking: Onze camera’s zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals infraroodverlichting, waardoor ze zowel overdag als ’s nachts betrouwbare bewaking bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw bouwplaats, ongeacht het tijdstip.

Bij ons kunt u niet alleen de producten kopen, maar wij kunnen ook de levering, het onderhoud en de ondersteuning regelen. We bieden zelfs de mogelijkheid om alles geheel naar uw wens en smaak in uw eigen huisstijl te laten ontwikkelen.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Bouwplaats beveiliging met een mobiel alarm of camerasysteem

Bij het kopen van bouwplaatsbeveiliging heeft u zelf de volledige regie over wat u met de beelden wenst te doen. U kunt de beelden opslaan en archiveren voor toekomstige referentie of ze gebruiken als bewijsmateriaal bij eventuele incidenten of diefstallen. Bovendien kunt u de beelden delen met relevante partijen, zoals de politie of verzekeringsmaatschappijen, om snel actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

 

Naast de aanschaf van de apparatuur bieden wij ook uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten aan. Ons professionele team staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en regelmatige controles en onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw bouwplaatsbeveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

 

Bij grootschalige projecten waarbij meerdere bouwlocaties tegelijkertijd worden gebruikt, kunnen onze systemen eenvoudig worden uitgebreid en gekoppeld aan extra palen, camera’s of locaties. Dit zorgt voor een naadloze integratie en een gecentraliseerde bewaking van al uw bouwplaatsen.

 

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om het systeem te integreren met andere beveiligingsapparatuur, zoals alarmsystemen of toegangscontrolesystemen. Hierdoor creëert u een gelaagde beveiligingsinfrastructuur die uw bouwplaatsen beschermt tegen verschillende dreigingen en risico’s.

 

Onze bouwplaatsbeveiligingssystemen maken gebruik van geavanceerde technologieën om real-time meldingen te genereren bij verdachte activiteiten, indringers of vandalisme. U ontvangt direct een melding op uw mobiele apparaat of via e-mail, zodat u snel kunt ingrijpen en de nodige maatregelen kunt nemen.

Besparen door te kopen i.p.v huren van bouwplaats beveiliging

Het kopen van een bouwplaatsbeveiligingssysteem is over het algemeen voordeliger dan het huren ervan, om verschillende redenen:

 

 1. Lagere kosten op lange termijn: In plaats van wekelijkse huurkosten te betalen gedurende de hele projectduur, maakt u een eenmalige investering bij het kopen van een bouwplaatsbeveiligingssysteem. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op de lange termijn, vooral als uw project meerdere maanden of zelfs jaren duurt.
 2. Hergebruik voor toekomstige projecten: Wanneer u een bouwplaatsbeveiligingssysteem koopt, kunt u het systeem na voltooiing van uw huidige project eenvoudig hergebruiken voor toekomstige bouwplaatsen. Dit betekent dat u geen nieuwe apparatuur hoeft te huren of kopen voor elk afzonderlijk project, waardoor u kosten bespaart en efficiënter kunt werken.
 3. Lage aanschafprijs: Onze bouwplaatsbeveiligingssystemen worden tegen een zeer competitieve prijs aangeboden. We begrijpen dat kostenbeheersing belangrijk is voor uw bedrijf, en daarom bieden we een betaalbare oplossing die past binnen uw budget.
 4. Modulaire uitbreidingsmogelijkheden: Onze systemen zijn modulair opgebouwd, wat betekent dat u ze kunt uitbreiden en aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu extra palen, camera’s of locaties wilt toevoegen, ons systeem kan gemakkelijk worden uitgebreid tot wel 250 stuks. Hierdoor kunt u de beveiliging flexibel aanpassen aan veranderende eisen zonder extra kosten te maken.
 5. Geheel draadloos en energiezuinig: Onze bouwplaatsbeveiligingssystemen werken volledig draadloos, wat de installatie en configuratie vereenvoudigt. Dit bespaart tijd en kosten die anders zouden worden besteed aan bedrading en bekabeling. Bovendien kunnen onze systemen ook op zonne-energie draaien, waardoor u kunt besparen op energiekosten.
 6. Ondersteuning en onderhoud: Wij bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten voor onze klanten. Ons professionele team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en regelmatige controles en onderhoud uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat uw bouwplaatsbeveiligingssysteem altijd optimaal blijft werken en minimaliseert de kans op storingen of uitval, wat extra kosten en vertragingen zou kunnen veroorzaken.

 

Door te kiezen voor het kopen van een bouwplaatsbeveiligingssysteem bij ons, helpen wij u met besparen door lagere kosten op lange termijn, hergebruik van het systeem voor toekomstige projecten, competitieve aanschafprijzen, modulaire uitbreidingsmogelijkheden.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant