WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bouwplaats beveiliging met camerabewaking

Het huren van bewakingscamera’s op bouwplaatsen kan aardig oplopen in prijs, veel vragen leveranciers hier 300 tot 400 euro per week voor en voor een project dat meerdere maanden of zelfs jaren kan duren is het qua prijs een vrij hoge kostenpost.

 

Onze oplossing het alternatief voor huren van bouwplaats beveiliging met bewakingcamera’s is het kopen van de producten bij ons waarbij het gehele systeem ook nog eens voor u als klant geheel kan worden bekeken iets dat bij verhuur niet mogelijk is.

 

Het voordeel van kopen van bouwplaats beveiliging is:
– Veel lagere kosten
– Meerdere keren te blijven gebruiken
– Zeer lage aanschaf prijs
– Modulair te koppelen aan meer palen, cameras of locaties tot zelfs 250 stuks !
– Geheel draadloos
– kan ook op zon energie draaien
– Ook op uw website live beelden laten zien
– Ook 24/7 opnames maken in FULL HD beeld kwaliteit
– Dag en nacht bewaking

 

Zowel de levering, onderhoud en ondersteuning is via ons te regelen u kan alles geheel naar wens en smaak in uw eigen huisstijl geleverd krijgen maar een ander voordeel is dat u zelf de regie heeft over wat u met de beelden wenst te doen.

 

U wenst, wij bouwen !

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant