WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Camerabeveiliging voor uw thuis

Camerabewaking voor uw woning

Het juiste advies voor de een camerabeveiliging voor uw woning en dus de beveiliging van uw thuis situatie is goud waard. Bij Camerainstallatie.nl helpen we u dan ook graag vrijblijvend met het maken van de juiste keuze en vervolgens het samenstellen van een pakket voor camerabewaking. Wij snappen natuurlijk heel goed dat niet in iedereen een vakman schuilgaat, vandaar dat wij bij al onze pakketten voor camerabewaking altijd professionele installatie en montage aanbieden. Onze experts kunnen het gehele proces rond camerainstallatie bij u thuis uit handen nemen. Mocht u dit liever zelf doen? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u tijdens het installeren van het pakket hulp nodig hebben, dan krijgt u deze ondersteuning uiteraard vanuit ons team.

Camerainstallatie.nl

Waarom klanten kiezen voor Camerainstallatie.nl

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Camerainstallatie.nl al tig projecten rond het leveren en installeren van camerabewakingssystemen bij onze klanten op locatie afgerond. Dit hebben wij door de jaren heen voor zowel zakelijke als particuliere gedaan, waardoor wij in elke situatie weten wat er nodig is. Deze ervaring zorgt ervoor dat klanten keer op keer voor onze dienstverlening kiezen. Immers, zij weten dat ze een professioneel systeem gemonteerd krijgen dat netjes wordt afgewerkt. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Niet voor niets komen veel van onze klanten uit de ruime kring van klanten met positieve ervaringen.

Bij Camerainstallatie.nl denken wij graag met u mee en geven gedegen advies over de mogelijkheden van camerabewaking bij u thuis. Voor elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor u samenstellen die perfect bij uw woning past. Onze experts nemen uitgebreid de tijd voor het samenstellen hiervan, ongeacht de grootte van het project.

Camerabewaking voor particulieren

Particulieren zijn de laatste tijd steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis kan wellicht de oplossing bieden om aan deze behoefte te voldoen. Een bewakingscamera voor particulieren komt daarom steeds vaker voor. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, dient u echter wel rekening te houden met een aantal zaken. Zo moet u zich onder andere afvragen waar u de gewenste camera wilt hebben, en of u draadloze camerabeveiliging wilt of juist met kabel. Natuurlijk kunnen onze specialisten u hierin voorzien van het juiste advies.

Draadloze camerabeveiliging of met kabel

Bij een HD SDI worden de beelden in HD via een zogeheten coaxkabel verzonden. Bij een ip camera, die wordt aangesloten op het internet, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een draadloze of bekabelde aansluiting.

 

Draadloze camerabeveiliging biedt verschillende voordelen, omdat er geen breekwerken voor hoeven te worden uitgevoerd. Hierdoor scheelt het veel tijd en ook kosten. Dat is dan ook de reden waarom veel klanten kiezen voor draadloze camerabeveiliging. Toch zijn er ook een aantal nadelen omtrent draadloze camerabeveiliging waar u rekening mee dient te houden, zoals:

  • U bent afhankelijk van de kwaliteit van uw draadloze internetverbinding.
  • Onderbrekingen of een slechte verbinding hebben ook een invloed op de camerabeelden die u ontvangt.
  • Een draadloos netwerk kan bij onvoldoende beveiliging gemanipuleerd worden door buitenstaanders.

 

Dat is de reden dat wij, als professioneel installateur, het volgende advies meegeven: Kies altijd voor een bekabelde installatie, dat biedt zekerheid en een langdurig plezier van uw camerasysteem.

Camerainstallatie.nl als uw veiligheidspartner

Bij Camerainstallatie.nl hebben we al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage en installatie van camerabewakingssystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Mede dankzij onze kennis, ervaring en gedrevenheid, zijn wij binnen Nederland een van de grootste installateurs op het gebied van camerabeveiliging.

 

Als bedrijf proberen wij iedere dag onze kennis te verruimen om op deze manier onze klanten van dienst te kunnen zijn met de meest creatieve en veilige oplossingen. Onze adviseurs zijn daarom ook regelmatig aanwezig tijdens installaties om hulp te bieden. Hiermee blijven onze medewerkers ook volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen. Camerainstallatie.nl verzorgt niet alleen de installatie van camerabewaking voor u, maar biedt ook service nadat alles succesvol is opgeleverd. De specialisten van Camerainstallatie.nl staan u graag van dienst wanneer u tegen problemen aanloopt of vragen heeft.

Mond tot mond reclame is onze kracht

In de 20 jaar waarin wij actief zijn als bedrijf hebben wij enorm veel positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee, want wij kunnen hier als bedrijf leren wat wij goed doen en ook eventuele verbeterpunten achterhalen. Mocht u tevreden zijn dan horen wij dit graag. Als u iets minder tevreden bent over bepaalde zaken dan kan u dit uiteraard ook aangeven. Wij zoeken dan samen met u naar een geschikte oplossing.

Camerabewaking is onze passie

Het leveren en installeren van camerabewaking en CCTV producten moet een passie zijn voordat het mogelijk is als bedrijf om hier goed in te worden. Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera installeren of een project met 200 camera’s: wij zetten ons altijd 100% volledig in en leveren kwalitatief werk. Wij bieden u volledige service voor, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De mogelijkheden van onze camera's

Camerabeelden terugkijken

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal uw camerabeelden bekijken op uw computer of laptop. Naast dat het mogelijk is om de beelden terug te kijken, is het ook mogelijk om de beelden te exporteren indien u dit wilt. Dit kan zowel vanaf Windows als Mac computers. Daarnaast is het ook mogelijk om een app te installeren op uw mobiele telefoon. Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en hoe de verschillende functies werken.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van camerabewaking. Deze camera’s zijn volledig functioneel in zowel het licht als donker. de camera’s zijn daarnaast voorzien van 3D ruisonderdrukking & Backlight Compensation (BLC).

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Zodra het donker wordt schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera’s passen zichzelf namelijk aan de lichtomstandigheden van het moment. De camera’s zijn daarnaast voorzien van een infrarood functie, WDR, BLC & DNR. Hierdoor zijn de beelden ook in het donker optimaal.

 

Camerabeelden in alle weersomstandigheden

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en kunnen volledig functioneren onder alle weersomstandigheden. Hierbij kan u denken aan storm, hitte en extreme kou. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s niet snel kapot te krijgen door andere mensen en gaan de camera’s voor een lange tijd mee.

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:

  • 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
  • 2000GB  – bij 5 tot 8 camera’s
  • 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
  • Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit opgeslagen. Zodra de opslag vol is worden de beelden die er het langst opstonden automatisch overschreven. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe camerabeelden.

Installatie van camerabeveiliging bij u thuis

Heeft u niet veel tijd of kennis om een camerabewaking set thuis te installeren? Bij Camerainstallatie.nl is het mogelijk om dit volledig uit handen te geven. Wij bieden namelijk een complete installatieservice aan. Het proces begint met een bezoek van een van onze experts bij u thuis. U krijgt dan hier vervolgens advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de meest optimale installatie en pakket krijgt. Tijdens dit bezoek werkt de adviseur samen met u aan een plan voor de camera’s. Hier wordt gelijk aangegeven wat de installatie gaat kosten, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. U komt dus niet achteraf voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om deze kosten online te berekenen via onze calculator.

Monteur van Camerainstallatie.nl installeert een dome bewakingscamera op een woonhuis

Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Online de kosten berekenen? Gebruik onze makkelijke calculator!

De Beste Bewakingscamera laten installeren

Bewakingscamera pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf. Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur!

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. Dahua is hier een van de grote marktspelers in. De beste camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

 

Wat kost de beste bewakingscamera

Om de prijs te berekenen wat de beste bewakingscamera u zou kunnen gaan kosten maken wij een concept plan met daarop een indicatie van waar wij de camera zouden plaatsen, hoe dit er uit zou kunnen komen te zien, en wat het beeld zou kunnen zijn. Dit doen wij met een speciaal camerabewaking teken programma waarmee wij de juiste hoek en positie voor uw bewakingscamera kunnen intekenen.

 

Een van onze camerabewaking specialisten zal online samen met u de tekening maken en u voorzien van een perfect op maat gemaakt advies.