WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Nieuwbouwwoning voorzien van een camerasysteem met mooie beveiligingscamera

en een ajax alarm systeem. Dat is pas woonhuis beveiliging.

Moderne techniek wie wil dat nu niet ? zo ook onze klant met een kersverse nieuwbouwwoning welke wij volledig hebben mogen ontzorgen. woonhuisbeveiliging waar we niet alleen een camerasysteem en Ajax-alarm installeren, maar een feestje maken van je nieuwbouwwoning! Bij ons begint betrokkenheid niet op dag 1, maar al vanaf het moment dat je die glanzende bouwtekeningen in handen krijgt. We helpen je met kabelposities, adviseren je als een vriend die net een horrorverhaal heeft gehoord (maar dan in de wereld van techniek), en zorgen ervoor dat je straks zonder zorgen je nieuwe stulpje kunt betrekken. Want zeg nou zelf, onze ervaring is net zo waardevol als een goudstaaf.

 

 

Elke woning en elke bewoner is anders. Iedereen heeft zijn eigen wensen, en bij ons denken we niet alleen aan een cool camerasysteem met geweldige bewakingscamera’s of een supersonisch slim Ajax-alarmsysteem. We kijken naar het grotere plaatje: audio-installatie, speakers, domotica, verlichting, lichtknoppen, tuinverlichting en zelfs een supersnel wifi-netwerk. Als tech-goeroes weten wij niet alleen wat hot is, we hebben het al in onze handen gehad en talloze keren geïnstalleerd, dus we kennen de valkuilen.

 

 

Zelf installeren kan, natuurlijk, maar waarom niet profiteren van onze vakmannen? Samenwerken is ons motto. We doen het niet alleen, we doen het samen met jou. Heb je echt geen zin in gedoe? Geen zin in voorwerk, keuzestress, bestellen en installeren? No worries! Wij nemen alles uit handen en regelen de complete woonhuisinstallatie van A tot Z. Geen stress, geen gedoe, alleen maar genieten van je perfect beveiligde, slimme en trendy huis!


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Kabels trekken in de nieuwbouwwoning

Vanaf het moment dat die sleutel in ons bezit is en we de deur mogen opengooien, gaan wij meteen aan de slag. Kabels trekken is ons ding, en soms moeten we een beetje frezen of hier en daar wat nieuwe gaten boren. Maar wees gerust, als we klaar zijn, lijken die kabels haast magisch verdwenen. Alsof we een onzichtbaarheidsdoekje over ze heen hebben gezwaaid.

 

 

En hoe jij wilt dat die kabels worden afgewerkt, dat regelen we voor je. In deze woning, met z’n handige tech-ruimte, hebben we gekozen voor een flitsende patchkast. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een beetje technologische chic in huis?


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Zodra de kabels hun weg hebben gevonden, gaan we aan de slag met de finishing touch. We monteren alles netjes af en als kers op de taart verstoppen we die pijpjes in een prachtige koof. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat!

 

 

In deze woning hebben we gekozen voor top-notch apparatuur van Ubiquiti. Switches, firewall en wifi-zenders, allemaal van de Ubiquiti Unifi-serie. Wist je dat wij sinds 2007 met dit merk werken én gecertificeerd zijn? Dus als je een specialist zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de go-to experts voor Ubiquiti/Unifi-netwerken en alles wat daarbij komt kijken, of het nu voor je slimme woning of bedrijf is.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Cameramast in de tuin van nieuwbouwwoning

met twee camera's die 180 graden kijken

We hebben de woning omhuld met maar liefst 8 camera’s, waarvan 2 op zo’n stoere cameramast. En het kabelwerk? Dat verdwijnt als een ninja in de grond, netjes in een buis. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we meteen ook wat stroom in de tuin getrokken voor die slimme Philips Hue-verlichting, georchestreerd door onze favoriete HONEY PRO. Wij zijn dol op speeltjes, en natuurlijk vertellen we er graag over. Zet ons op een verjaardag neer en voor je het weet, kletsen we je oren van je hoofd over gadgets en trends. Eerlijk gezegd, mooie spullen en gave technieken maken ons gewoon enorm blij.

Homey pro installatie

 

Voor de camera’s hebben we gekozen voor het Dahua-merk, geïntegreerd in een NX Witness camerasysteem. Waarom? Omdat het gewoon mega goed werkt. Een supermooie en gebruiksvriendelijke app maakt het terugzoeken van bewegingen, personen of auto’s een fluitje van een cent. En als klap op de vuurpijl hebben we het Ajax-alarmsysteem geïnstalleerd, momenteel ons favoriete merk vanwege de topwerking en de strakke app.

Dahua dual lens 180 graden camera


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Smart home-systeem

installatie door bedrijf

Een Homey Pro is een slimme hub die verschillende slimme apparaten in je huis met elkaar verbindt. Het is eigenlijk het brein van je smart home-systeem. Met een Homey Pro kun je allerlei slimme apparaten, zoals verlichting, thermostaten, beveiligingscamera’s, enzovoort, aansturen en automatiseren.

 

 

Als installatiebedrijf kunnen we je helpen bij het opzetten en installeren van een Homey Pro-systeem in je huis. We kunnen je adviseren over welke slimme apparaten compatibel zijn met Homey Pro en hoe je ze het beste kunt integreren in je smart home-netwerk. Daarnaast kunnen we je helpen bij het programmeren van verschillende scenario’s en automatiseringen, zodat je huis nog slimmer wordt en beter aan je behoeften voldoet. Kortom, wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van een Homey Pro en dat je smart home-systeem perfect werkt.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Philips Hue installatie

Wij verzorgen de verlichting installatie

Met Philips Hue verlichting kun je je huis omtoveren tot een slim verlichte en sfeervolle omgeving. Met deze slimme verlichting kun je de kleur, helderheid en timing van je lampen eenvoudig aanpassen via een app op je smartphone of tablet. Dit betekent dat je met één druk op de knop de verlichting kunt aanpassen aan je stemming of activiteit, of zelfs op afstand kunt bedienen als je niet thuis bent.

 

 

Het mooie van het integreren van Philips Hue met een Homey Pro is dat je nog meer mogelijkheden hebt om je verlichting te automatiseren en te personaliseren. Met de Homey Pro kun je verschillende sensoren en knoppen toevoegen aan je systeem, waarmee je aangepaste scènes kunt maken die perfect aansluiten bij je dagelijkse routine. Bijvoorbeeld: je kunt een scène instellen waarbij de verlichting automatisch dimt wanneer je ’s avonds op de bank gaat zitten en de tv aanzet, of waarbij de lampen automatisch aangaan wanneer je thuiskomt na het werk.

 

Als installatiebedrijf kunnen wij al deze installatiewerkzaamheden voor je uitvoeren. We helpen je bij het installeren van de Philips Hue verlichting, het koppelen ervan met de Homey Pro, en het programmeren van de gewenste scènes en automatiseringen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je optimaal kunt genieten van de voordelen van slimme verlichting in combinatie met een Homey Pro, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de technische aspecten ervan.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Tuin verlichting

automatisering en bekabeling

Met slimme tuinverlichting kun je jouw buitenruimte transformeren en de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid. Met deze slimme lampen kun je de helderheid, kleur en timing van je tuinverlichting eenvoudig aanpassen via een app op je smartphone of tablet. Dit betekent dat je met een paar tikken op het scherm de juiste sfeer kunt creëren, of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden, een romantisch diner onder de sterren of gewoon wat extra veiligheid rondom je huis.

 

Het mooie van slimme tuinverlichting is dat je niet alleen de verlichting kunt aanpassen aan je behoeften, maar ook kunt automatiseren op basis van verschillende factoren zoals tijd, beweging of weersomstandigheden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de verlichting automatisch aangaat zodra de zon ondergaat, of dat het fel oplicht wanneer er beweging wordt gedetecteerd rondom je huis.

 

Als installatiebedrijf kunnen wij je helpen bij het realiseren van jouw slimme tuinverlichtingsproject. We kunnen je adviseren over welke slimme lampen het beste bij jouw tuin passen en een ontwerp maken dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen we de benodigde kabels trekken en alle verlichting plaatsen en installeren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een prachtig verlichte tuin.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Wij installeren de techniek in uw woning

Geen zorgen, komt goed !

Met onze uit handen nemende projectaanpak kunt u genieten van een zorgeloze ervaring bij het realiseren van uw project. Wij gaan verder dan alleen installatie; we denken met u mee, bieden advies en tekenen mee voor het ontwerp. Bovendien leveren en installeren we alle benodigde producten, inclusief het trekken van kabels indien nodig.

 

Door deze alles-in-één aanpak zorgen we ervoor dat uw woning precies krijgt wat u wenst, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details. Het leuke is dat we u voeden met informatie gedurende het hele proces, zodat u goed geïnformeerd bent en vol vertrouwen de beslissingen kunt nemen die bij uw project passen.

 

Met onze service zorgen we ervoor dat uw project soepel verloopt en dat u tevreden bent met het resultaat. Laat ons u helpen om uw dromen werkelijkheid te maken, terwijl u geniet van een stressvrije ervaring!


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Als bedrijf gespecialiseerd in elektra, domotica, verlichting, alarmsystemen, camerabewaking, geluid en audio, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om uw huis of bedrijf te optimaliseren op het gebied van comfort, veiligheid en gemak.

 

 

  • Elektra: Wij verzorgen alle elektrische installaties in uw woning of bedrijfspand, van het aanleggen van stopcontacten en schakelaars tot het volledig bekabelen van uw elektriciteitsnetwerk.
  • Domotica: Met onze domotica-oplossingen kunt u uw huis slim maken door verschillende apparaten en systemen met elkaar te laten communiceren. Dit stelt u in staat om uw verlichting, verwarming, beveiligingssystemen en meer te bedienen vanaf één centrale interface, zoals een smartphone of tablet.
  • Verlichting: Wij bieden een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen, variërend van traditionele lampen tot geavanceerde LED-verlichtingssystemen. We kunnen uw verlichting ontwerpen, leveren en installeren om de sfeer en functionaliteit van uw ruimtes te verbeteren.
  • Alarmsystemen: Onze alarmsystemen bieden een betrouwbare beveiligingsoplossing voor uw huis of bedrijf. We kunnen complete systemen ontwerpen, installeren en onderhouden die uw eigendommen beschermen tegen inbraak, brand en andere noodsituaties.
  • Camerabewaking: Met onze hoogwaardige camerabewakingssystemen kunt u uw eigendommen 24/7 in de gaten houden. We kunnen camera’s installeren die zowel binnen als buiten werken, met functies zoals bewegingsdetectie, nachtzicht en mobiele toegang tot live beelden.
  • Geluid en audio: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor geluid en audio, waaronder multi-room audio systemen, home cinema installaties, en professionele geluidsinstallaties voor bedrijven en evenementen.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Welke technieken en merken hebben wij voor dit wifi netwerk gebruikt ?

Kwaliteit, en ervaring

Waarom hebben we gekozen voor NX Witness? Nou, stel je voor dat je een camera-systeem hebt dat niet alleen goed werkt, maar ook nog eens eenvoudig te gebruiken is. Dat is precies waar NX Witness om de hoek komt kijken.

 

 

NX Witness is als de superheld van de camerawereld. Het biedt niet alleen een kraakhelder beeld, maar ook een app die zo gebruiksvriendelijk is dat zelfs je oma er mee overweg kan. Het terugzoeken van specifieke gebeurtenissen is een eitje, alsof je door een goed georganiseerde fotoalbum bladert.

 

 

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou een camera-systeem dat net zo ingewikkeld is als een raketlancering? NX Witness maakt het makkelijk om in een oogwenk de beelden te bekijken die je nodig hebt. Het is betrouwbaar, slim en gewoon leuk om mee te werken. Dus ja, daarom hebben we voor NX Witness gekozen – omdat het niet alleen doet wat het moet doen, maar het ook nog eens op een stijlvolle en gebruiksvriendelijke manier doet.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

 

Kies de juiste partner, iemand die u volledig kunt vertrouwen.
Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het
toevertrouwen van uw netwerk en ICT omgeving aan iemand is
een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

 

 

 

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is de rol van een betrouwbare IT-partner van onschatbare waarde. MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl begrijpen als geen ander dat een effectieve IT-partner niet alleen technologische ondersteuning biedt, maar ook een cruciale rol speelt in het elimineren van gedoe en zorgen voor naadloze operationele processen.

 

 

Waarom Kies Je Voor Ons:

  1. Creatief Denken en Oplossingsgericht: Wij omarmen complexiteit als een kans om creatief te denken. Of het nu gaat om netwerkuitdagingen, connectiviteitsproblemen, of innovatieve IT-oplossingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team ziet problemen als kansen om unieke en effectieve oplossingen te creëren.
  2. Geen Gedoe, Geen Gemaar: Klanten hebben geen tijd voor gedoe en oeverloze discussies. Wij begrijpen dat, en daarom streven we ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Geen onnodige complicaties, geen verborgen kosten – alleen duidelijke en doelgerichte IT-ondersteuning.
  3. Proactieve Ondersteuning: Een goede IT-partner is er niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook proactief om te voorkomen dat problemen ontstaan. Wij monitoren en onderhouden systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.
  4. Betrouwbaarheid en Snelheid: In de wereld van IT is snelheid van essentieel belang. Wij begrijpen dat tijd gelijkstaat aan geld en zorgen ervoor dat onze oplossingen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel en efficiënt werken.

 

Wat Onze Klanten Zeggen:

“MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Ze denken vooruit, bieden oplossingen nog voordat we de problemen ervaren, en bovenal, er is nooit gedoe. Gewoon betrouwbare IT-ondersteuning die werkt!”

 

 

Ontdek de MegaSnel Ervaring:

Kies voor een IT-partner die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw behoefte aan eenvoud en duidelijkheid. Ontdek waarom MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl de voorkeurspartner zijn voor bedrijven die geen concessies willen doen aan IT-excellentie.

 

 

 

Schakel over naar MegaSnel – waar creativiteit, oplossingsgericht denken en een moeiteloze IT-ervaring samenkomen!

Belangrijke links naar beveiliging voor nieuwbouw woningen

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant