WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Alarmsysteem installatie voor thuis en kantoor

Bij de keuze voor een huis alarm systeem of een alarm systeem voor het bedrijf is het goed te kijken naar de wens maar ook naar de mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Er zijn vele alarm systemen te krijgen en iedere installateur heeft zo zijn eigen voorkeur en kennis/ervaring.

 

Wij werken het liefste met jablotron, Risco en Honeywell , op de fotos ziet u een installatie van het nieuwste model Risco dit is het neusje van de zalm wat er op dit moment te krijgen is. Met het merk Risco heeft u niet alleen een modern vormgegeven alarm systeem maar ook een systeem waarbij wij u als als gebruiker ook rechten kunnen geven zelf gebruikers aan te maken en kleine handelingen makkelijk en begrijpelijk zelf te kunnen uitvoeren.

 

Vroeger kon u enkel en alleen de installateur contacten als u een pincode wenste aan te passen, of als er een nieuw telefoon nummer was, of als er tijdelijk een nieuwe gebruiker moest bijkomen… Met de komst van de Risco IP serie kan u als gebruiker inloggen via het internet op uw systeem en zelf deze basis instellingen aanpassen zonder daar gelijk uw installateur voor te hoeven bellen en daar onnodige kosten aan te maken. Een alarm systeem hoeft niet duur te zijn ! sterker nog het is zelfs enorm betaalbaar een compleet systeem incl montage en installatie is er al vanaf 799,- euro zonder maandelijkse kosten.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant