WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Wij maken uw mobiele en of bouwcamera op maat naar wens

Wij maken uw bouwcamera op maat, aan de hand van uw wens en situatie. Waar u een bouwatch camera kan uren, of een UFO of een van deze merken wat ideaal is voor korte duur ! kan u er ook voor kiezen er een zelf te bouwen  en vaker in te zetten. Op deze manier bent u eigenaar van de mobiele bouwcamera en kan u deze meerdere keren gebruiken en zal deze zichzelf terug verdienen.

Camerainstallatie.nl

Voorkom diefstal op uw bouwplaats

Door diefstal en vandalisme wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen, waardoor het noodzakelijk wordt deze te beveiligen. Er wordt hierbij zowel directe als indirecte schade geleden door ongewenste bezoekers.

 

Door gebruik te maken van een mobiele bouwcamera is het risico te verkleinen en is diefstal te voorkomen door snel te kunnen reageren op een inbraak, diefstal en of vernieling door vandalisme.

Een tijdelijke bouwcamera huren, kopen en of laten maken is  een ideale manier om uw bedrijf te voorzien van een tijdelijke camerabeveiliging oplossing.

 Gezichtsherkenning
 Kentekenherkenning
 Groepvorming herkenning
 Fout parkeren herkennen
 Verboden toegang herkenning
 Beweging detectie
 Omroep speaker ( met e.v.t automatisch gesproken berichten )
 Flits lamp / Bouwlamp
 Koppeling aan videomeldkamer 24/7 zicht
 Live de beelden bekijken
 Beelden in 4K beeld kwaliteit opname
 Beelden live streamen op website / youtube / opnames

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant