WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Waarom geen bewakingscamera's uit china zelf kopen

Waarom zou u zelf niet camera’s via internet bestellen? Deze vraag krijgen wij veel van klanten die zich afvragen wat het prijs verschil is tussen een Europees model en een soortgelijke camera in China.

 

Ook krijgen wij redelijk vaak klanten over de vloer voor advies, die een eerder gekochte Chinese camera meenamen. De problemen zijn ons bekend zoals het niet meer kunnen inloggen, doorgebrande kabels of zelfs geen functionerende POE aansluitingen.

Camerainstallatie.nl

Chinese imitatiebedrijven

Zowel Dahua als Hikvision worden nagemaakt door veel Chinese bedrijven. Deze imitaties worden ontzettend veel verkocht op sites zoals DX.com en Aliexpress.com. Beide websites zijn een populair verkooppunt van Chinese bedrijven waar de westerse consument eenvoudig mee wordt bereikt.

 

U vraagt een offerte op en kijkt naar de type nummers. U zoekt deze op en tot uw grote verbazing kost die camera 20 tot 100 euro, terwijl uw installateur 250 euro vroeg. De camera’s ogen exact hetzelfde, maar zijn totaal anders van binnen.

 

De soldeer kwaliteit is niet om aan te zien. Waterdichtheid wordt beloofd, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Dan kunt u zeggen, dat neem ik voor lief. Iedere maand een nieuwe camera kopen wordt duur en bovendien ontzettend vervelend! Om nog maar over de beeldkwaliteit te zwijgen.

 

Hetzelfde geldt voor recorders. Ook deze worden geladen met firmware die enorm lijkt op het origineel, maar deze zijn toch echt verschillend. Ons advies is om het daarom altijd in Nederland aan te schaffen. De Chinese imitatiebedrijven komen zelden tot nooit hun afspraken na. 20 euro kost het waarschijnlijk al om het pakketje terug te sturen. Indien u niet met Paypal heeft betaald, draait u waarschijnlijk ook zelf op voor de verzendkosten. En dan uw camera nog “gerepareerd” terugkrijgen? Veel succes!

 

In Nederland bent u beschermt tegen dit soort praktijken, maar van een Chinees kunt u goede service wel vergeten.

Dahua- of Hikvision-camera van een Nederlandse verkoper

Het kopen van een Dahua- of Hikvision-camera bij een Nederlandse verkoper heeft verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van dezelfde camera bij een internationale bron, zoals AliExpress.

 

 

  1. Betrouwbaarheid en Echtheid: Nederlandse verkopers werken meestal direct samen met de fabrikanten of officiële distributeurs. Hierdoor ben je verzekerd van authentieke producten van Dahua of Hikvision, zonder het risico van namaakproducten die mogelijk op internationale marktplaatsen kunnen worden verkocht.
  2. Kwaliteitsgarantie: Bij aankoop via een Nederlandse verkoper heb je een betere kans op kwaliteitsgarantie en technische ondersteuning. Deze verkopers bieden vaak garantie- en reparatieservices om ervoor te zorgen dat je camera goed werkt en eventuele problemen kunnen worden opgelost.

 

Meer informatie over een Dahua of Hikvion camera kopen ? voorkom een miskoop en maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Koop via de Camerabewakingspecialist van Nederland en wees zeker van kwalieit.

Een goed alternatief voor de Chinese camera

Honeywell camera’s voor NDDA vrijwaring: uw veilige keuze voor bedrijfsbeveiliging

 

In een tijdperk waarin digitale veiligheid en gegevensprivacy van het grootste belang zijn, worden bedrijven geconfronteerd met de uitdaging om betrouwbare en veilige camerabewakingssystemen te vinden die voldoen aan de strikte eisen van de National Defense Authorization Act (NDDA). Voor bedrijven die geen Chinese camera’s kunnen of mogen gebruiken, zijn Honeywell camera’s een toonaangevende keuze om aan deze eisen te voldoen. Als gespecialiseerd bedrijf in de installatie van IP camera’s, inclusief overname van bestaande systemen, biedt Camerainstallatie.nl u de perfecte oplossing voor uw bedrijfsbeveiligingsbehoeften.

Meer informatie over camerabewaking laten installeren of vervangen

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Uitleg-systeem.png
Stap 4
Uitleg-systeem.png

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Uitleg-systeem.png