WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nederland heeft vrij veel Bewakingcamera's

Goed nieuws! Nederland heeft vrij veel bewakingscamera’s maar tot onze spijt zijn er nog steeds bedrijven welke zeer slechte kwaliteit camera’s verkopen of zijn er webshops welke namaak producten met wederom slechte beeld kwaliteit aanbieden. Een camera installeren is goed, maar neem dan wel een goede! Want het weg gooien van geld kan iedereen.

 

Nederland lijkt hard op weg het Verenigd Koninkrijk te evenaren in cameratoezicht. Als je kijkt naar het aantal camera’s per hoofd van de bevolking, dan is in beide landen naar schatting één camera per elf inwoners aanwezig. Dit schrijft Trouw. Groot-Brittannië wordt gezien, aldus Trouw, als het land met de meeste camera’s per inwoner. Exacte cijfers zijn er niet, maar volgens de beveiligingsbranche hangen er circa 5,9 miljoen particuliere en overheidscamera’s in het land.

Camerainstallatie.nl

1,5 miljoen bewakingscamera’s

 

Het ministerie van Veiligheid en Justitie bracht een rapport uit waarin stond dat er in Nederland ongeveer 500 politiecamera’s zijn, 3.300 gemeentelijke toezichtcamera’s, 25.000 camera’s voor verkeerstoezicht en nog eens 25.000 in het openbaar vervoer. Daarnaast zouden er zo’n 1,5 miljoen particuliere bewakingscamera’s zijn. Dit laatste aantal is geschat op basis van een schatting van de beveiligingsbranche dat er 320.000 beveiligde objecten, zoals winkels, tankstations of banken, zouden zijn. Op basis van een voorzichtige schatting van vijf camera’s per bewaakt object, kom je dan op de genoemde 1,5 miljoen.

Slimme camera’s

 

Het artikel in Trouw gaat vervolgens in op de slimme software die aan de camera’s kan worden toegevoegd. De belangrijkste constatering hierover in het artikel is dat camera’s geen intuïtie hebben terwijl dat wel nodig is om gedrag te kunnen interpreteren. Hoogleraar psychologie en neuroscience aan de mUniversiteit van Maastricht, Beatrice de Gelder, doen onderzoek naar lichaamsbewegingen. Zij merkt op dat we de techniek niet moeten overschatten: “Het is voor de camera al ingewikkeld om één persoon te volgen met al z’n componenten: hoofd, schouders, armen, de richting, de bewegingen. Laat staan als er twee personen of een massa mensen in beeld zijn.” Testen met bewakingscamera’s met gezichtsherkenning bleken tot nu toe niet succesvol: gezichten konden wel herkend worden, maar niet betrouwbaar genoeg.

Als eigenaar van een woning of beheerder van een VVE wil je graag goed voor je  eigendommen zorgen. Schade aan huis, en of auto, of diefstal uit de woning/auto is dan ook iets wat je liever voorkomt dan ziet gebeuren. Wij merken al jaren een groei van preventie maatregelen, denk hierbij aan alarm systemen, camera systemen, en goede sloten.

 

Ons werk gebied is Nederland, Belgie en Duitsland maar ook projecten in Polen, Spanje, Griekenland en andere landen waar klanten van ons een tweede huis en of bedrijfslocatie hebben komen we regelmatig.

 

Binnen Nederland hebben we een aantal woonplaatsen welke populairder zijn dan andere, de onderstaande lijst is een uitdraai van populaire plaatsen waar camera systemen aanwezig zijn van ons.

Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, DenBosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Leeuwarden , Venlo, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Oss, Hengelo, Schiedam, Lelystad,  Spijkenisse, Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op zoom, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Drachten, Terneuzen, Barneveld, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen, Weert, Heerenveen , Houten, Rijswijk, Middelburg, Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen, Wijdemeren, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp,

 

Brutale winkeldiefstal en roofovervallen kosten de detailhandel jaarlijks honderden miljoenen euro’s en zijn een grote bedreiging voor medewerkers en klanten. Winkelbeveiliging is daardoor een bittere noodzaak.

Uw winkel beveiligen met een camerabewakingsysteem voorzien van hoge beeldkwaliteit bewakingcamera’s is een eerste zet om iedereen te laten zien dat u preventief actie heeft ondernomen tegen criminaliteit zoals inbraken, overvallen en diefstal door klanten en of helaas eigen personeel.

 

Doordat de keuze enorm is in bewakingcamera’s is het zaak u goed te laten adviseren. Koop zeer zeker niet het eerste het beste pakket bij de bouwmarkt of de electrazaak om de hoek; dit zijn veelal pakketten van lage kwaliteit en geen ondersteuning waar u de komende jaren zeker een beroep op zal moeten doen.

 

Er zijn vele merken te koop, de ene nog mooier dan de ander in een folder, alleen is een goede camera aan de buitenkant niet te herkennen en ook niet alle camera’s zijn geschikt om op ieder systeem aan te sluiten. De samenstelling is dan ook van groot belang!

 

Wij bieden u 15 jaar kennis en passie in techniek! Natuurlijk hebben wij ook fouten gemaakt in het begin, maar juist deze kennis en ervaring is voor onze klanten van groot belang. Wij weten immers welke producten wel of niet goed zijn en waar u echt wat aan heeft of juist niet.

Onze adviseurs zijn geen verkopers, wij geven advies en kiezen daarbij het voor de klant meest aantrekkelijke pakket en gaan voor een duurzame samenwerking graag in gesprek met onze klant om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Alles binnen een bedrijf, een aanspreekpunt voor alles. Niet geheel onbelangrijk, maar waar kunt u met vragen terecht en storingen Wat als er iets stuk is? Of als er beelden nodig zijn? Als er iets gebeurd is en de politie vragen heeft? Wij hebben alles binnen eigen organisatie geregeld voor u als klant. Een telefoonnummer en uw klantnummer; meer hebben wij niet nodig om u verder van dienst te zijn. Onze helpdesk en servicedesk staat tot uw beschikking en dat is een grote meerwaarde en zekerheid voor de toekomst!

 

Altijd de nieuwste software, updates en App’s. Wij houden u op de hoogte over de mogelijkheden en de software en de app’s welke u kunt gebruiken op de telefoon en of tablet. Heeft u een nieuwe telefoon, een nieuwe computer of een nieuwe medewerker? Dan helpen wij u de bewakingcamera’s weer op deze apparaten te installeren en de IPcamera’s stellen wij weer geheel naar wens in.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant