WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera in beeld maakt het inbrekers moeilijker

Dat steeds meer Nederlanders een camera bewaking systeem aanschaffen voor de veiligheid en voorkoming van diefstal is bekend. De overheid maakt graag gebruik van de cameras van particulieren tijdens opsporingen en of misdrijven.

 

Het project camera in beeld, maakt het de politie makkelijker, op te zoeken waar cameras hangen en wie de eigenaar is. Iedere burger kan zich vrijwillig aanmelden bij het project camera in beeld, dit formulier leveren wij standaard bij de installatie van ons camerasysteem welke wij bij u komen installeren.

 

Door in zee te gaan met een professioneel installatie bedrijf zoals Camerainstallatie.nl weet u zeker dat u zal voldoen aan de regelgeving en alles gebeurd volgens de norm.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant