WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Uw camera bij de politie aanmelden? Camera in Beeld!

U kunt er vrijwillig voor kiezen de geplaatste camerabewaking installatie aan te melden bij de politie. Het project ‘Camera in Beeld’ is een mogelijkheid om uzelf kenbaar te maken als meewerkend burger.

 

Door dit project weet de politie dat u één of meer bewakingscamera’s in uw bezit heeft. Mochten er beelden nodig zijn voor het beschermen van uw wijk, kan de politie een verzoek doen om deze beelden bij u op te vragen.

Wat is Camera in Beeld?

Camera in Beeld is een politiesysteem dat alle (particuliere en overheids-)camera’s op een kaart weergeeft. Zo heeft de politie een overzicht van welke camera’s waar hangen en van welke gebieden opnames van worden gemaakt. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd in uw wijk, kijkt de politie in het systeem waar er camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien is. Vervolgens zal de politie contact opnemen met de eigenaar van die camera’s. De politie kijkt dus niet live mee met de beelden. Hierdoor kan politie sneller en meer incidenten oplossen.

Doet u mee met Camera in Beeld? Dan helpt u dus om uw buurt veiliger te maken!

Over Camera in Beeld

Zijn de beelden van mijn camera bruikbaar als bewijs van een inbraak?

Ja, camerabeelden van ondernemers en particulieren mogen als bewijs worden ingebracht.

Als ik mijn camerabeelden beschikbaar stel, kan iedereen mijn gegevens dan inzien?

Nee, alleen politiemedewerkers kunnen deze gegevens inzien.

Kan de politie meekijken met mijn camerasysteem?

Nee, de politie kan niet meekijken. De politie weet, als u zich aanmeldt, alleen waar uw camera hangt en welk deel van de straat wordt opgenomen. Zij nemen alleen contact met u op wanneer er een incident heeft plaatsgevonden en de beelden mogelijk kunnen helpen bij het opsporingsonderzoek.

Als ik meedoe met Camera in Beeld, hoe worden mijn gegevens opgeslagen?

De camera- en contactgegevens worden ingevoerd in een camera registratiesysteem van de politie. Het is dus alleen voor politieambtenaren beschikbaar. In dit systeem kan de politie in één oogopslag zien en/of op welke locaties zich camera’s bevinden in uw buurt. Bovendien kan in dit systeem eenvoudig achterhaald worden wat het zichtveld is van die camera’s, wat de beeldkwaliteit is, hoe lang u de beelden bewaart en bij wie de beelden op te vragen zijn.

Wanneer worden camerabeelden opgevraagd?

Wanneer de politie het vermoeden heeft dat de beelden een daadwerkelijke meerwaarde kunnen geven in een opsporingsonderzoek, kan de politie mogelijk beelden bij de eigenaar opvragen. De politiefunctionaris zal altijd een machtiging van het Openbaar Ministerie nodig hebben om de betreffende beelden op te vragen.

Waar moet ik de beelden inleveren als de politie deze wil hebben?

Als het nodig is, komt de politie de beelden zelf ophalen.

Wil de politie ook weten waar mijn camera’s binnen zijn opgesteld?

Nee, voor Camera in Beeld is het niet nodig om te weten waar u binnen camera’s heeft opgesteld. Als u een ondernemer bent, is het echter handig om door te geven of u binnen camera’s heeft én hoeveel dat er zijn. Hierdoor weet de politie dat er mogelijk beelden beschikbaar zijn. Als bijvoorbeeld een zakkenroller ook binnen uw bedrijf is geweest, kunnen de beelden van de binnen camera’s helpen bij de herkenning van de verdachte.

Wat kost het om mee te doen aan dit project?

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het kost alleen tijd om het inventarisatieformulier in te vullen dat u onderaan deze pagina kunt vinden!

Wie is mijn eerste aanspreekpunt bij de politie in mijn wijk en of gebied?

De wijkagent is het eerste aanspreekpunt in uw wijk of gebied. Deze kunt u vinden op deze website via ‘Mijn buurt’ en is bereiken via 0900-8844.

Ik heb alleen camera’s die niet opnemen (dummy’s). Wil de politie dat ook weten?

Ja, ook deze cameragegevens wil de politie weten en registreren. Bij een incident en wanneer de politie een camera ziet, weten ze precies of er wel of juist geen beelden beschikbaar zijn.

Ik wil meedoen met Camera in Beeld, wat moet ik doen?

Fijn dat u wil helpen uw wijk veiliger te maken door mee te doen met Camera in Beeld. Vul hiervoor het online formulier in. Het formulier vindt u onderaan deze pagina. Mochten er in de toekomst wijzigingen zijn, kunt u dat via hetzelfde formulier aangeven.

Mag ik rond mijn eigen bedrijf/woning een camera plaatsen die opnamen maakt?

Het is niet verboden om een camera ter beveiliging van uw eigendom in te zetten. Wel zijn hier wat regels aan verbonden. Enkele voorbeelden zijn:

 

  • Wanneer de camera beelden opneemt, moeten bedrijven/particulieren kenbaar maken dat er camera’s hangen. Dit kan worden gedaan door een sticker of bordje bij de toegangsdeur op te hangen.
  • Opgeslagen beelden mogen doorgaans maximaal 28 dagen bewaard worden.
  • De beelden mogen niet voor derden bereikbaar zijn. Alleen u mag opnamen maken met als doel om persoonlijke eigendommen te beschermen en niet om de privacy van mensen, dieren en goederen te schenden. Er zijn hier uitzonderingen voor als u bijvoorbeeld een carport in beeld hebt en het niet anders kan om een deel van de stoep in beeld te hebben. Enige overlap is namelijk soms onvermijdelijk.

 

Op de site van de Autoriteit persoonsgegevens staan alle regels rondom het gebruik van camera’s

camerabeelden van pand van 2 kanten

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking en BLC (Backlight Compensation).

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zich aan de lichtomstandigheden aan waarin deze zich bevindt.

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC en DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou en extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig.

Kortom, ze zijn niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
Opslagcapaciteit is ook achteraf up te graden voor extra lang beeldopslag

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend en veilig opgeslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven door nieuwe camerabeelden.

Camerabewaking laten installeren

Uw woning of bedrijf beveiligen kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een alarmsysteem, goede sloten/toegangscontrolesystemen en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en om achteraf te kunnen bewijzen. Met een goed camerasysteem kunt u op afstand altijd meekijken en achteraf terug kijken. U kunt zelfs de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen of te signaleren.

 

Laat uw camerabewaking installeren door een professioneel installatiebedrijf. Zo voorkomt u toekomstige problemen of een slechte afwerking. Wij van Camerainstallatie.nl bestaan al meer dan 20 jaar en doen ons werk met veel passie. Benieuwd naar onze prijzen kijk snel op onze camerabewaking pakketten pagina of neemt contact met ons op voor een offerte.

cctv camerabewaking vakantie park

alarm systeem Voetbalvereniging Amstelveen/Heemraad

Alarmbeveiliging laten installeren

Uw bedrijf of woning beveiligen met een Alarm systeem, het is niet meer een luxe maar net als een slot in de deur een standaard voorziening geworden. Wij leveren o.a de merken RISCO, GALAXY, AJAX ALARM SYSTEEM. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te horen en om een passend voorstel te maken.

 

Een goed en modern alarm systeem beveiligd niet alleen uw object, woning, bedrijf, tuin etc. Het is ook zeker een domotica toevoeging voor uw deuren en verlichting of bijvoorbeeld tijd registratie wie en wanneer is binnen gekomen. Met een goed alarm systeem kunt u ook digitaal uw brandmelder/rookmelder regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand regelen in geval van water overlast/overloop.

WIFI installatie laten installeren

Meten is weten, want welke afstelling is de beste? Wij bekijken de omgeving, het netwerk en de technische mogelijkheden om zo de beste mix van afstelling te kunnen programmeren. Als basis maken we gebruik van een zeer sterke WIFI zender, want in de wet der techniek zal altijd gelden “baas boven baas”. Een standaard WIFI zender heeft veelal slechts 50-80Mw vermogen om uit te zenden. De zenders die wij van ‘Megasnel’ gebruiken, hebben een gemiddeld vermogen van 250Mw. Een gemiddelde mobiele telefoon heeft tegenwoordig al een vermogen van 1700-2500Mw.

 

Een WIFI zender die zo weinig vermogen heeft? Jazeker… De wet heeft bepaald dat het vermogen niet hoger mag zijn om de ruimte in de lucht niet te doen laten verstoppen. Dus is het zaak dat er goede hardware en techniek gecombineerd wordt om zo het beste bereik van uw wifi netwerk te kunnen bereiken.

 

Uitstekende wifi krijg je enkel door de juiste samenstelling. Onze specialisten weten precies welke zender voor uw situatie de beste is, maar niet geheel onbelangrijk: de montage plek van de zender. Met onze speciale meetapparatuur kunnen wij precies zien waar de zenders geplaatst moeten worden.

Installatie wifi netwerk hotel

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set en besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. Heeft u twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren? Wij van CameraInstallatie.nl bieden een complete installatieservice aan. Graag komen wij vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging en voorziet u ter plekke van de installatie kosten. U weet dus direct waar u aan toe bent!

 

Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten en geconfigureerd
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon en andere gewenste apparaten
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u

Online de kosten berekenen? Gebruik onze makkelijke tool!

 

Vanaf het eerste contact tot aan de installatie zal alles zonder zorgen verlopen en zult u geen kabels zien of overlast ervaren. Wij leveren camerabewakingssystemen die ervoor gemaakt zijn om professionele beelden weer te geven. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

 

Huurt u of koop u liever een camerabewakingssysteem? Wij bieden diverse oplossingen aan . Zo kunt u bij ons al vanaf €36,95 per maand een compleet camerabewakingssysteem incl. montage en installatie aanschaffen.

 

Naast camerasystemen bieden wij ook alarmsystemen en intercomsystemen aan die gekoppeld kunnen worden aan elkaar. Ook deze kunt u zien via de app op uw tablet en telefoon.

 

Interactieve beveiliging zijn een luxe aanvulling op uw woning of bedrijf. het is dan ook enorm populair en de techniek staat zeker niet stil!

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant