WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Homan beveiliging installatie huis en bedrijf

Homan Beveiligd

Dat beveiliging belangrijk is dat is voor iedereen wel duidelijk, maar toch is het beveiligen van je huis, bedrijf of terrein voor iedereen anders. Een van onze goede relaties is Peter Homan, en tevens eigenaar van het bedrijf Homan.

Peter Homan is een man met veel ideeën, en hij geeft niet snel op. Zit het even tegen tijdens Corona ? dan verzint hij gewoon een nieuw concept om zijn medewerkers aan het werk te houden. Het bedrijf Homan , heeft op deze manier energie neutrale oplossingen in de vorm van zonnepanelen als extra dienst in hun pakket opgenomen.

 

Los van de beveiliging en het installeren van beveiliging bij het bedrijf Homan, installeren wij ook de beveiliging, netwerk, wifi, en slimme toegang controle bij Peter thuis. Tijdens een gezellige borrel vertelde Peter dat hij een stuk grond had gekocht hier wilde hij zijn droom woning gaan bouwen. Aan het water, een prachtige woning in het midden met allemaal mooie technieken en voorbereidingen voor als hij en zijn vrouw te oud zouden worden..

 

Enkele weken later sprak ik Peter aan de telefoon, hij was net langs geweest bij de gemeente voor de vergunningen. Meneer, u mag daar niet zomaar bouwen
u mag daar enkel een boot aanleggen. Peter zei geen punt, ik kom terug en dat gebeurde ook.

Alarm & Camerasysteem

Een prachtig en out of the box idee, Peter stelde voor een gat te zagen in de grond, zodat hij een boot in het water kon leggen. En zo geschiede en ontstond er een
prachtige woning met alle gemakken die je je maar kan bedenken.

 

Volledig energie neutraal, met slimme sloten, domotica, een super snel wifi netwerk en slimme beveiliging camera’s met gezicht herkenning.

 

Peter zou peter niet zijn als hij ook dit niet tot in de puntjes zou regelen met de nieuwste technieken.
En wat zijn wij trots dat wij als bedrijf hierin
mochten meedenken en bouwen.

 

Zo hebben wij een ultra modern Alarm systeem mogen plaatsen, vanzelf sprekend een hyper modern lek detectie systeem voor de woonark, thermische buiten sensoren met mens en dier herkenning. Een super snel wifi netwerk over het gehele terrein dekking, en een intercom systeem voor de woning en de diverse bijgebouwen.

 

Ook zijn er over het gehele terrein diverse glasvezel kabel getrokken voor de verschillende infra benodigdheden.

 

Veel woon plezier , vriend

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant