WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Help wat te doen na een woninginbraak?

Zomer: een geliefde tijd voor inbrekers. Zelfs nu in Coronatijd wanneer veel mensen slechts een dagje op pad gaan. De gevolgen van een inbraak zijn vaak groter dan alleen het verlies van de gestolen spullen. Het kan namelijk veel stress veroorzaken en gedoe opleveren bij het aanvragen van een schadevergoeding. Slachttofferhulp Nederland geeft advies:

 

Doe aangifte

 

Aangifte doen is de eerste stap. Want als u aangifte doet, kan de politie proberen de dader op te sporen. Bovendien heeft u meer kans op een schadevergoeding als u aangifte doet. Verzekeraars zien namelijk uw aangifte als het bewijs dat u slachtoffer bent van een misdrijf.

 

Camerainstallatie.nl

Schadevergoeding aanvragen

 

De schade die u oploopt als gevolg van de woninginbraak wilt u natuurlijk vergoed krijgen. De medewerkers van Slachttofferhulp Nederland kunnen helpen bij het in kaart brengen van uw schade. Heeft u liever contact met één van hun medewerkers? Bel dan met 0900-0101.

Stressklachten verminderen 

Als er spullen zijn gestolen die grote emotionele waarde voor u hebben, is het niet gek dat u verdrietig of boos bent. Ook kunt u zich thuis minder veilig voelen. Het kan helpen om hier met iemand over te praten en uw dagelijkse ritme vast te houden. Vasthouden aan uw gewoontes – zoals op tijd opstaan –zorgt voor de nodige structuur. Ook kunnen deze mindfullness oefeningen van Slachtofferhulp Nederland helpen om met stressklachten om te gaan.

Verklein de kans op een woninginbraak

 

Om u veiliger te voelen, kunt u maatregelen nemen om het risico op een inbraak te verkleinen. Laat een veiligheidsexpert advies geven over inbraakpreventie. Zorg voor goede sloten en vraag uw buren om uw huis in de gaten te houden als u er zelf niet bent. Daarnaast is het verstandig om te controleren of daadwerkelijk alle ramen en deuren op slot zijn als u het huis verlaat. En om een lichtje aan te laten als u een paar uur buitenshuis bent. Ook doet u er goed aan om niet op Facebook of andere social media te melden dat u op vakantie gaat of bent. Zeker niet als u een openbaar profiel heeft dat ook voor inbrekers zichtbaar is.

De beveiligingscamera voor iedere woning een oplossing

 

De beveiligingcamera monteren op een woning maar dan wel zo dat het ook echt netjes er uit ziet en er goed bij past. Wanneer de woning, winkel of het bedrijfspand van u een extra beveiliging kan gebruiken, is het plaatsen van een of meer beveiligingscamera’s een zeer goede oplossing.

 

Er zijn echter zoveel verschillende soorten en vooral ook merken camera systemen ( Dahua, Hikvision, Axis en vele andere ) en mede door de verschillende camera systemen die er op de markt te koop zijn en iedere situatie er net weer een is die anders is dan andere is het enorm lastig om als consument de juiste beveiligingscamera te kiezen. Een snel gemaakte fout is puur te gaan op uiterlijk of te kiezen voor een zeer aantrekkelijke goedkope aanbieding. Online zijn er vele beveiligingscamera en camerasystemen te koop de een nog goedkoper dan de ander.

Naast de camera technische specificaties zijn ook belangrijke zaken zoals
zichtbaarheid of de lichtinval. Bovendien kunt u, naast beveiliging, ook om andere redenen kiezen voor het plaatsen van een camerasysteem Zo plaatsen wij regelmatig camera’s bij bedrijven om processen te bewaken. Bijvoorbeeld camera’s die bij een inpaklijn de bestellingen vastleggen zodat altijd is terug te zien of de bestellingen compleet zijn geleverd. Ook plaatsen wij camera’s om verkeersstromen te monitoren, wat weer een heel andere toepassing is. Camera met kenteken herkenning voor het openen van poorten. Wat u ook voor reden heeft om te kiezen voor camerabewaking, wij geven u graag vrijblijvend advies op maat. Zo kunt u ervan op aan dat u de beste beveiligingscamera’s voor uw woonhuis, bedrijfsruimte of winkelpand en voor uw specifieke gebruiksdoel aanschaft.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant