WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze camera met spreek en luister verbinding

De ideale manier om op afstand te zien, horen en spreken. U heeft een dierbare waar u graag voor wil zorgen, of waar u zich zorgen over maakt. Dit kan een ouder zijn, een dier, of bijvoorbeeld uw kind. Op afstand kan deze camera u de mogelijkheid geven live mee te kijken maar ook het geluid te horen, en zelfs terug spreken ! Ideaal als u er even niet bent maar toch dichtbij wil zijn. De Guard4home is een plug and play draadloze camera. Deze slimme bewakingscamera houdt thuis een oogje in het zeil als u er niet bent.

 

 

De Guard4home beschikt over een automatische dag- nachtzicht functie. Deze schakelt automatisch in voor het beste zicht en biedt nachtzicht tot 10 meter. De Guard4home werkt met een cloud-app die meldingen geeft bij beweging. Ideaal om inbrekers voor te zijn! De opgenomen beelden kunnen worden opgeslagen via een interne Micro SD-kaart (max. 128 GB), NAS of NVR. De Guard4home kan via WiFi draadloos worden verbonden met het netwerk. Door de twee-weg audio kan er gecommuniceerd worden met personen in de buurt van de mantelzorg camera of zelfs gebruikt worden als babyfoon. De Guard4home is geschikt voor binnen gebruik.

Camerainstallatie.nl

In de volksmond noemen wij dit ook wel de Mantelzorg camera, een draadloze mantelzorg oplossing in de vorm van een bewakingscamera. u kan voor een betaalbare prijs uw dierbare verzorgen.

 

Dit product kan u zelf installeren , maar ook wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Onze installatie service zal in dat geval de camera plaatsen en installeren, en u voorzien van ondersteuning voor de installatie op uw telefoon, tablet, computer. Tegenwoordig wordt camerabewaking vrijwel overal toegepast, we zien camerabewaking steeds meer toegepast op woningen, in winkels en bedrijven. Camerabewaking werkt! Camerabewaking biedt overzicht en toezicht op uw eigendommen, personeel en maakt u met camerabewaking kenbaar dat u maatregelen heeft genomen, om de veiligheid te thuis of op de zaak te bevorderen.

Specificaties Mantelzorg camera:

 

– Micro SD kaart-sleuf, tot 128GB
– Meldingen via de handige cloud-app
– 3 Megapixel
– 0°~355° Pan bereik, 90° Tilt bereik
– Dag & nacht functie
– Bewegingssensor

Live meekijken overal ter wereld

 

Camerabewaking systemen hebben een enorme slag vooruit gemaakt in de ontwikkelingen van slimme technieken. Tegenwoordig kunt u overal ter wereld live meekijken vanaf uw Smartphone, Tablet of PC met een App. Dit is mogelijk met al onze camera bewaking systemen,  ook is het tegenwoordig mogelijk een Push bericht of een mail bericht te ontvangen op uw smartphone of tablet als er beweging wordt gedetecteerd in of rondom uw woning, winkel of bedrijfspand ongeacht of dat u kiest voor een IP Camerasysteem of een analoog camerabewaking systeem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant