WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

FULL HD IPcamera met microfoon voor beveiliging woonhuis

Een huis is voorzien van een camerabewaking systeem maar niet zomaar een willekeurige camera maar een van de nieuwste modellen voorzien van een uiterst sterke microfoon hierdoor worden ook de geluiden opgenomen, gesprekken kunnen dus terug gekeken en gehoord worden.

 

Een bewakingscamera zoals bij dit systeem is het neusje van de zalm, prachtig mooi beeld, een sterk en stabiel ontwerp als we het over de behuizing van de camera hebben en daarnaast is alles aangesloten op een harddisk recorder die alles in FULL HD kan opnemen en afspelen.

 

Natuurlijk is alles via de smartphone en tablet ook te volgen, we leveren niet eens meer systemen welke dat niet zouden kunnen. Wij van CameraInstallatie adviseren al sinds 2008 onze klanten het merk Dahua je kan zeggen dat we zo goed als opgegroeid zijn met dit merk. Wij weten dan ook precies wat wel en wat niet en dat is belangrijk bij het installeren van een beveiliging product.

 

Dahua is de nummer twee van de wereld als producent van IPcamera systemen, en dat wil heel wat zeggen!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant