WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De gouden tips voor de aanschaf van camerabewaking

Camerabewaking kopen maar waar begin je je zoektocht ga je zelf installeren of laat je het installeren Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor camerabewaking, Het verkrijgen van bewijsmateriaal of het afschrikken van ongewenste gasten. Zeker niet iedere bewakingscamera is geschikt om dit te kunnen doen, daarom biedt camerainstallatie.nl verschillende oplossingen om het beste camerabewakingsysteem te kunnen leveren en installeren. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken.

 

Veel bedrijven kiezen voor het gemak van een complete camera set. Niet gek natuurlijk, want hiermee heb je de complete bewaking en beveiliging van je bedrijf in één keer goed geregeld: één of meerdere beveiligingscamera’s, een harddisk recorder om alle opnames op te slaan en indien gewenst een monitor om de beelden op te bekijken.

 

De installatie gebeurd vaak door een gespecialiseerd bedrijf, een zoals  Camerainstallatie.nl maar ook zijn er bedrijven die het liever zelf plaatsen om op deze manier kosten te besparen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant