WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De beste beveiligingscamera met nachtzicht

De beste beveiligingscamera met nachtzicht die er op dit moment te koop is. Veel van onze klanten hebben de directe vraag wij willen de beste camera die je op dit moment kan kopen met het beste nachtzicht. Wij willen graag iemand goed kunnen herkennen in de nacht en ook kentekens willen we goed kunnen zien, en een gezicht moet goed te herkennen zijn.

 

Welke bewakingscamera kan u ons aanraden ons advies is te kiezen voor een turret full color bewakingscamera met een groothoek lens. Deze zijn te
koop met zowel 2MP als 4MP en 8MP waarbij de 8MP de aller beste is
welke op dit moment te koop is. Echt goed beeld, en echt duidelijk
te herkennen kentekens en gezichten. Een goede bewakingscamera
voor thuis die nachtzicht kan filmen alsof het een film is die je aan
het kijken bent.

Camerainstallatie.nl

Op de nachtzicht voorbeelden van onze bewakingscamera beelden kan u duidelijk zien dat alles helder en scherp is, en volledig in kleur. De camera beelden zijn zo helder dat u alles zal kunnen herkennen niemand komt ongezien meer voorbij wandelen.

De beste beveiligingscamera met nachtzicht de turret full color zal u het allerbeste beeld geven wat er op dit moment te koop is.

Onze allerbeste bewakingscamera’s leveren wij gewoon uit voorraad en ook deze full color kleuren bewakingscamera’s installeren wij bij u thuis,.

Hoe krijg je goed beeld in de nacht op je bewakingscamera

Een goede camera kopen is de eerste stap, want er is zoveel rommel te koop. Laat u goed adviseren en koop niet zomaar de eerste de beste camera. Er is veel namaak of foute handel te koop voor heel weinig geld bijna zo voordelig dat u het wel zou willen proberen.

 

Alleen niks is zo vervelend als een niet goed werkend product, vandaar
dat wij altijd een eerlijk en gedegen advies geven. De beste beveiligingscamera met nachtzicht kan tot wel 20 meter diep in de nacht kijken in volledige kleurweergave in het donker.

 

Een camera of alarm systeem kopen bij Camerainstallatie.nl is heel makkelijk. Nadat u contact met ons heeft gezocht gaan wij direct aan de slag, zowel per mail, telefonisch als per app adviseren wij u maar ook komen wij gewoon bij u op locatie langs om naar de situatie te kijken.

 

Een Alarm of camera systeem leveren wij compleet, en zonder zorgen. Wij komen langs, wij trekken de kabels, wij plaatsen de camera’s en wij stellen alles in. Zelf hoeft u niks te doen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant