WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera voor buiten in HD beeld kwaliteit met infrarood

De Dahua HDBW4300EP geïnstalleerd op een PFB200W montage beugel zodat het stoere uiterlijk net nog een beetje meer naar voren komt. De Dahua bewakingscamera’s zoals wij deze installeren worden vakkundig door onze eigen monteurs geïnstalleerd en u als klant krijgt een compleet werkende systeem.

 

Reeds meer dan 70 000 door ons geïnstalleerde camera’s in de afgelopen jaren, dat zijn er een hoop we kunnen dus oprecht zeggen dat wij als specialist weten waar we over praten. Van particulieren tot MKB en groot zakelijk, maar ook Politie, Justitie en diensten zijn klant bij ons en daar weten we de mooiste systemen te plaatsen.

 

Klant tevredenheid en kwaliteit is iets wat we enorm belangrijk vinden, niet voor niets is ons kantoor volledig uitgerust met zowel helpdesk, support, RMA, en ook echt technische kennis om u van de juiste informatie te kunnen voorzien. Opzoek naar een professionele bewakingscamera? Geïnstalleerd door een camerabewaking monteur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met passie voor techniek helpen wij u graag verder.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant