WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging op evenementen

Naast vaste camerabewaking leveren en installeren, verhuren wij ook tijdelijke camerabewaking. Voor evenementen en festivals is de inzet van een goed camerasysteem veelal een onderdeel van de vergunning.

 

Het afgelopen weekend was top drukte voor ons, op diverse festivals in het hele land hebben wij vele camera’s ingezet met CP/uitlees stations. Onze mobiele meldkamers zijn modulair inzetbaar en kunnen we in een bestaande keet bouwen, ook kunnen wij onze eigen keet of wagen neerzetten welke voorzien is van monitoren en zendmasten.

Camerainstallatie.nl

Onze mobiele camera systemen zijn ideaal als het gaat om tijdelijke camerabewaking zo bouwen wij een gehele setup vrij snel op en kan u direct gebruik maken van de camera’s. De opname servers nemen 24/7 al uw beelden op en slaan deze digitaal op meerdere plekken voor u op.

 

De camerabeelden kan u live bekijken, besturen en doorsturen maar ook terug kijken om incidenten op te slaan en aan de politie over te dragen.

 

Zeer hoge beeld kwaliteit
De minimale beeld kwaliteit is bij ons FULL HD, echter zijn de meeste cameras zoals wij deze leveren al reeds 4K en of hoger indien gewenst.

 

Op de site www.securityrental.eu vind u meer informatie over huur en verhuur van mobiele camera bewaking systemen voor festivals en evenementen.

 

CameraBewaking verhuur

Camerabewaking is populair en steeds vaker is het ook echt nodig
niet alleen vanwege het verkrijgen van een vergunning voor een
evenement, maar ook omdat het noodzaak is voor de veiligheid.

Wij voorzien in de behoefte van flexibel huren, waar en wanneer u het nodig heeft. Camerabewaking, Camerabeveiliging, draadloos of bekabeld hoe u het wenst.

 

Camerabewaking op evenementen en festivals wordt steeds belangrijker. De mobiele camera systemen zijn niet enkel een waardevolle toevoeging aan extra ogen voor observaties, maar bieden ook een extra motivatie in de aanvraag van vergunningen.

 

PTZ Speeddome camera’s

Ideaal voor observatie van festivals en evenementen zijn de zogenaamde PTZ Speeddome camera’s. Deze camera’s zijn geschikt voor gebruik overdag en ’s nachts en beschikken over een groot optisch zoombereik.

 

Hierdoor zijn in de meeste situaties slechts een gering aantal camera’s benodigd om een compleet overzicht van het evenemententerrein te realiseren. Een camerasysteem kan gemakkelijk in korte tijd gemonteerd worden door een optionele draadloze verbinding.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant