WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera systeem met AI camera's en app voor nieuwbouw woning

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten van camera's op nieuwbouw woningen
Kennis van zaken en echte specialisten van camera's op nieuwbouw woningen
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs voor camera systemen en alarm systemen
Opgeleide monteurs voor camera systemen en alarm systemen
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i, geen gedoe of gezeur
Project begeleiding en alle puntjes op de i, geen gedoe of gezeur
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera's voor uw nieuwbouwwoning: Maak de juiste keuze met Camerainstallatie.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbaar camerasysteem of bewakingscamera voor uw nieuwbouwwoning? Bij Camerainstallatie.nl staan we voor u klaar met professioneel advies en ondersteuning.

 

Succesvolle Installatie van een Camerasysteem en Digitale Deurbel bij een Nieuwbouwwoning

Onze monteurs zijn weer hard aan het werk geweest bij deze nieuwbouwwoning, waar we een geavanceerd camerasysteem met vier 4K-camera’s hebben geïnstalleerd. Deze camera’s leveren beelden van zeer hoge kwaliteit, zodat elk detail haarscherp zichtbaar is. Daarnaast hebben we een van de nieuwste digitale deurbellen geplaatst, voorzien van de modernste technologie.

 

Het trekken van kabels, het netjes afwerken en het zorgvuldig aansluiten van alle componenten behoort tot onze specialiteiten. We besteden hier veel tijd en aandacht aan om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. Het is altijd even puzzelen, want niets gaat vanzelf, maar juist daarom is ons eindresultaat altijd zo bevredigend en werkt alles naadloos samen.

 

Met de gebruiksvriendelijke app voor de camera’s kunt u live beelden bekijken en opnames terugkijken. De deurbel-app stelt u in staat om direct te zien wie er voor de deur staat, met hen te spreken en hen te horen. Dit complete systeem biedt u gemoedsrust en gemak, omdat wij de gehele installatie voor onze rekening nemen.

 

Bij Camerainstallatie.nl zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. Wij regelen alles voor u, zodat u kunt genieten van een veilig en goed beveiligd huis. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Installatie van Zwarte Dahua Camera's met Ingebouwde Verlichting bij een Nieuwbouwwoning

Installatie van Zwarte Dahua Camera’s met Ingebouwde Verlichting voor Optimale Beveiliging

Bij de keuze voor beveiligingscamera’s voor deze nieuwbouwwoning is gekozen voor zwarte Dahua-camera’s met ingebouwde verlichting. Deze verlichting springt automatisch aan zodra er een indringer wordt gedetecteerd. Hierdoor blijven de beelden altijd in kleur, wat zorgt voor zeer herkenbare en bruikbare beelden voor bewijslast.

 

Met deze Dahua-camera’s hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over slechte beeldkwaliteit of zwart-wit beelden. De geavanceerde technologie van deze camera’s biedt een aantal belangrijke voordelen:

 

Voordelen van Dahua-camera’s:

 • Kleurbeelden bij weinig licht: De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat de camera altijd in kleur opneemt, zelfs ’s nachts, waardoor details beter zichtbaar en herkenbaar zijn.
 • Hoge resolutie: 4K-resolutie levert uitzonderlijk scherpe en gedetailleerde beelden, wat essentieel is voor een nauwkeurige identificatie.
 • Betrouwbare detectie: Bewegingssensoren activeren de verlichting en opnamefuncties zodra er beweging wordt gedetecteerd, wat de kans op effectieve bewijslast vergroot.

Kies voor Vakmanschap: Uw Beveiligingssysteem in Betrouwbare Handen

Bij Camerainstallatie.nl leveren en installeren we al onze systemen zelf, met behulp van onze eigen ervaren monteurs. Zij weten precies wat ze doen en zorgen ervoor dat uw woning in goede handen is. We behandelen uw huis met zorg en streven naar het mooiste resultaat.

Onze monteurs trekken de kabels met de grootste expertise en zoeken altijd naar de beste routes, zodat de kabels netjes weggewerkt zijn en uit het zicht blijven. Hoe we dat doen? Dat is ons geheim, net zoals de bakker zijn recepten bewaakt. U begrijpt het: voor brood gaat u naar de bakker, voor vlees naar de slager, en voor een goed camerasysteem naar Camerainstallatie.nl.

 

 

Wat kunt u van ons verwachten:

 • Professionele installatie: Onze monteurs zijn getraind en ervaren, en zorgen voor een vakkundige installatie van uw beveiligingssysteem.
 • Netjes en onzichtbaar werk: We besteden veel aandacht aan het netjes wegwerken van kabels en apparatuur, zodat alles er strak uitziet.
 • Advies op maat: We helpen u bij het kiezen van de juiste systemen die passen bij uw specifieke behoeften en wensen.


Waarom een bewakingscamera?

Het installeren van een bewakingscamera biedt talloze voordelen:

 • Beveiliging: Bescherm uw eigendommen tegen inbraak en vandalisme.
 • Gemoedsrust: Weet dat uw huis 24/7 bewaakt wordt.
 • Toezicht op afstand: Houd uw woning in de gaten via uw smartphone, waar u ook bent.

 

 

Onze diensten Bij Camerainstallatie.nl bieden we complete oplossingen voor de beveiliging van uw nieuwbouwwoning:

 • Advies op maat: Wij helpen u bij het kiezen van de juiste camera’s en systemen die passen bij uw specifieke behoeften.
 • Professionele installatie: Onze ervaren technici zorgen voor een vakkundige en nette installatie.
 • Ondersteuning en onderhoud: Wij staan klaar voor vragen en bieden onderhoudsdiensten aan om uw systeem optimaal te laten functioneren.

Tips voor het kiezen van het juiste camerasysteem

 • Bepaal uw behoeften: Wilt u binnen- of buitencamera’s? Moet de camera infrarood nachtzicht hebben? Overweeg ook functies zoals bewegingsdetectie en opnamecapaciteit.
 • Kwaliteit van de camera: Let op de resolutie en het gezichtsveld van de camera. Een hogere resolutie biedt scherpere beelden.
 • Installatieplek: Denk goed na over waar u de camera’s plaatst voor optimaal zicht en dekking.
 • Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot de camerabeelden, zowel thuis als onderweg.

Camerasysteem app

Waarom kiezen voor Camerainstallatie.nl?

 • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche weten wij precies wat werkt.
 • Persoonlijke service: Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en bieden oplossingen die daarop aansluiten.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten en leveren diensten waarop u kunt vertrouwen.

 

Kies voor zekerheid en laat ons u helpen bij het beveiligen van uw nieuwbouwwoning. Bezoek onze website Camerainstallatie.nl voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Camerainstallatie.nl – Uw partner in professionele beveiligingsoplossingen.

Waarom kiezen voor Camerainstallatie.nl?

 • Eigen monteurs: Geen onderaannemers, maar eigen, deskundige monteurs die garant staan voor kwaliteit.
 • Persoonlijke service: Wij behandelen elke woning alsof het onze eigen is en streven naar het beste resultaat.
 • Ervaring en expertise: Jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche zorgt ervoor dat wij weten wat werkt.

 

Kies voor de zekerheid en het gemak van een professioneel geïnstalleerd camerasysteem. Bezoek onze website Camerainstallatie.nl voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

beveiligingscamera installatie

Waarom Camerabewaking en een Alarmsysteem Essentieel zijn voor uw Woning

In de moderne wereld is de veiligheid van uw woning belangrijker dan ooit. Met de toenemende dreiging van inbraak en vandalisme, is het essentieel om te investeren in een betrouwbaar beveiligingssysteem. Hier zijn enkele redenen waarom het hebben van camerabewaking en een alarmsysteem cruciaal is:

 

 

Voordelen van Camerabewaking

 1. Preventieve Werking:
  • Afschrikking: Zichtbare beveiligingscamera’s schrikken potentiële inbrekers af. De wetenschap dat hun acties worden vastgelegd, vermindert de kans op een misdrijf aanzienlijk.
  • Gedragscontrole: Camera’s kunnen ook werknemers, huishoudelijk personeel of andere bezoekers ontmoedigen om ongepast gedrag te vertonen.
 2. Directe Bewaking en Toezicht:
  • 24/7 Toezicht: Met camerabewaking heeft u continu zicht op uw woning, zowel binnen als buiten. Via een app kunt u op elk moment van de dag de beelden bekijken, waar u ook bent.
  • Live Streaming en Opnames: Beelden kunnen live gestreamd worden en opnames kunnen later bekeken worden, wat helpt bij het onderzoeken van verdachte activiteiten.
 3. Bewijslast bij Incidenten:
  • Heldere Beelden: Hoge resolutie camera’s zoals onze 4K Dahua-camera’s leveren scherpe en duidelijke beelden die cruciaal zijn bij het identificeren van verdachten.
  • Juridische Ondersteuning: Video-opnames kunnen dienen als bewijsmateriaal bij juridische procedures, wat de kans vergroot dat de dader wordt gepakt en veroordeeld.

dennis monteur

Voordelen van een Alarmsysteem

 1. Onmiddellijke Waarschuwing:
  • Real-time Meldingen: Bij een inbraak of ongeautoriseerde toegang, stuurt het alarmsysteem onmiddellijk meldingen naar uw smartphone en de meldkamer.
  • Snelle Reactie: Sommige systemen zijn gekoppeld aan beveiligingsdiensten die direct actie ondernemen bij een alarmmelding.
 2. Verbeterde Veiligheid:
  • Inbraakpreventie: Alarmsystemen zijn uitgerust met sensoren die deuren en ramen bewaken, waardoor ongewenste toegang wordt gedetecteerd.
  • Bescherming tegen Andere Gevaren: Moderne alarmsystemen kunnen ook rook- en koolmonoxidedetectoren bevatten, wat uw huis beschermt tegen brand en gevaarlijke gassen.
 3. Gemoedsrust:
  • Veiligheidsgevoel: Weten dat uw huis beveiligd is tegen inbraken en andere gevaren geeft een geruststellend gevoel.
  • Lager Verzekeringspremies: Veel verzekeringsmaatschappijen bieden korting op de premie als uw huis is uitgerust met een professioneel beveiligingssysteem.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

GlasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant