WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Video IQ Netwerk IP camera's via wifi op paal

Grote afstanden overbruggen met netwerk cameras op basis van WIFI zenders. Door gebruik te maken van 5Ghz kunnen zeer grote afstanden worden afgelegd zonder een kabel verbinding te leggen.

 

In dit geval is er gebruik gemaakt van Full HD Video IQ IP netwerk camera’s incl CMS/VMS software speciaal voor deze camera’s gemaakt.

 

Doordat de camera’s ieder een eigen interne harddisk hebben van 250GB kunnen ze de beelden enorm snel en van hoge kwaliteit opslaan, zonder kwaliteitsverlies en zonder het netwerk te storen of te belasten.

 

Deze enorm snelle digitale camera’s zijn niet alleen van zeer hoogwaardige kwaliteit maar ook voorzien van allemaal leuke technische mogelijkheden.

Camerainstallatie.nl

Meer weten over camerabewaking met IP camera’s of camerabewaking doormiddel van wifi? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Totaal zijn er bij dit project 7 Full HD 2 megapixel DOME camera’s geplaatst en gekoppeld via een 5Ghz draadloos netwerk. De camera’s dekken het gehele gebied en kunnen dankzij het zeer uitgebreide software systeem alles in de gaten houden en beheren.

 

VideoIQ combineert geautomatiseerde event detectie, een ingebouwde Digital Video Recorder (DVR) en geïntegreerde video-management in een enkele oplossing – die wordt aangedreven door de volgende generatie analytics. Hiermee kan snel en eenvoudig het huidige niveau van beveiliging worden verbeterd, terwijl tegelijkertijd wordt bespaard op ontwikkelkosten, systeem complexiteit,
infrastructuur, tijd en middelen. Streamen van data naar een extern netwerk wat ten koste gaat van de bandbreedte wordt daarmee voorkomen.VideoIQ Inc. maakt veel furore met de onlangs uitgebrachte nieuwe serie megapixel camera’s. De voordelen op een rijtje:

 

• Zeer snel operationeel door eenvoudige installatie en set-up;
• Ongeëvenaarde beeldscherpte en bereik;
• Alarmmeldingen op basis van door de gebruiker instelbare gedragsregels;
• Automatische video annotatie met live beelden;
• Geschikt voor bemande en onbemande meldkamers;
• Nauwkeurige indoor en outdoor toepassingen;
• Gepatenteerde technologie vermindert valse alarmen met 95%;
• Krachtige configuratie mogelijkheden – ter plaatse of op afstand

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant