WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging advies van Eline Klaver

Bij ons werken enkel gedreven collega’s met passie voor hun vak en de techniek er achter. Het team van adviseurs bestaat uit 6 gedreven vak idioten die het ook in hun vrije tijd leuk vinden om met techniek te spelen.

 

Eline Klaver is niet alleen een van onze specialisten maar ook de partner van een van de eigenaren van CameraInstallatie.nl. Dat passie voor haar belangrijk is, is wel gebleken want ze gaat ver voor haar klanten ze laat niet los als er iets opgelost moet worden, en als iets niet bestaat dan laat ze het maken.

 

Eline klaver is er voor haar klanten, dag en nacht, en dat is ook niet zo gek want ze vindt haar werk meer dan leuk. Advies over alarm en camera systemen, brand en elektra installaties. Eline weet raad met uw wensen, maar vaak heeft ze ook nog nuttig advies en zorgt ze voor goede alternatieve oplossingen die vaak nog geld besparen ook. Wij gaan verder waar andere ophouden en wij houden van een mooie deadline,
want stilzitten is niks voor Eline.

Camerainstallatie.nl

Review van Albert Meijering:
Wij hebben sinds een paar weken 3 camera’s en een intercom installatie. Geleverd en aangesloten door CameraInstallatie.nl. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen, vanaf het gesprek met adviseur Eline tot aan het moment dat alles werkt alleen maar lof geweldige monteurs die met je meedenken. Team CameraInstallatie.nl bedankt.

 

Review van Joop Geelen:
Na een helder en prettig gesprek met Eline de keuze voor camera’s en plaats van bevestiging gekozen. De beide monteurs waren enkele dagen later al aan de slag! Zeer vriendelijke en vakkundige heren die alle leidingen ook zeer mooi en bijna niet zichtbaar weggewerkt hebben in huis . Al met al heeft het een halve dag werk gekost, dus heel blij dat ik niet zelf aan de slag ben gegaan!! Beeld is haarscherp en alles werkt perfect!! Blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen!

 

Review van Yvette Ausma:
Wat een super bedrijf is dit! Allereerst met Eline heel fijn contact gehad over de vervanging van het huidige camera-/beveiligingsysteem. Alle mogelijkheden besproken en zelfs de gewenste RAL kleur kon gekozen worden.

 

1,5 week later kon het systeem al gemonteerd worden. De 2 monteurs hebben het oude systeem verwijderd en meegedacht over het ophangen van het nieuwe systeem. In huis is alle bekabeling super netjes weggewerkt middels gootjes en alle “rommel” werd meegenomen.

 

Ook na het plaatsen van het systeem keurig geholpen door het bedrijf toen er nog vragen waren. Hadden wij dit maar jaren geleden geweten want het had een hoop ellende bespaard met het eerdere systeem.

 

 

Visuele weergave van hoe een alarmsysteem werkt.

Wat is het verschil tussen CameraInstallatie.nl als bedrijf en een Verisure of ander beveiliging bedrijf?

De meeste bedrijven verkopen een product en willen dat ook het liefste zoveel mogelijk verkopen. Omzet, en volume is daarin enorm belangrijk. Meer verkopers langs de weg, en zoveel mogelijk pakketten verkopen aan zoveel mogelijk klanten.

 

Wij verkopen geen producten, wij adviseren de klant, en geven hun de keuze dit bij ons de kunnen kopen. Soms moeten we een klant ergens anders heen verwijzen, omdat de klant wel moet matchen met het DNA van het bedrijf. Zo leveren wij een bepaalde kwaliteit en minder doen we niet, voor mindere kwaliteit verwijzen we naar een lijst van bedrijven die daar aan voldoen.

 

Voor ons is het belangrijk eerlijk te zijn, oprecht, en iets te adviseren en vooral niet te verkopen. Wenst u een eerlijk advies? Een echt mensen-mensen gesprek? Vraag dan naar Eline klaver, een beveiligingsadviseur met passie voor haar vak.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie.nl