WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ camerabeveiliging inbouw installatie

Voor een winkel keten met verschillende locaties in vers producten hebben wij een centraal camerabeveiliging / camerabewaking systeem geïnstalleerd. Vanaf de hoofd locatie zijn alle camera’s in een groot LCD scherm te zien, volgen, en te besturen. De verschillende locaties hebben zowel beeld als geluid, de camera is te besturen en in en uit te zoomen via een zeer luxe ingebouwde PTZ camera. De 600TVL  22X zoom camera is aangesloten op een camera beveiliging buffer systeem welke de beelden zowel lokaal opslaat en daarna ook streamt naar de centrale meldkamer op de hoofdlocatie.

Winkelbeveiliging

 

Dat het belangrijk is in deze tijd een winkel goed te beveiligen is bekend, maar hoe en welk systeem dat is vaak het probleem. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het zoeken naar een oplossing voor uw situatie. Iedere situatie is anders, de wens van de klant staat centraal soms wil een klant enkel de beelden via de iPhone of iPad bekijken, maar ook via internet op de PC of computer. Dit alles is gewoon mogelijk en bieden wij als standaard oplossing. Opslaan en terug kijken van de bewakingscamera beelden of het opslaan en aanleveren aan de politie na inbraak of overval, ondersteuning vanuit ons bieden wij aan.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant