WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ camera met autotrack functie - Automatisch volgen

Een bijzondere camera, volledig automatisch is deze ptz camera in zeer hoge resolutie in staat personen, autos, motoren, fietsen te volgen. De camera zelf is zowel overdag als in de nacht extreem helder en scherp en in staat in minder dan 1sec tot zelfs 300meter afstand een object dichterbij te halen.

 

Deze PTZ camera maakt onderdeel uit van een project waarbij deze camera deel uitmaakt van een stuk uitbreiding. De speeddome camera is aangesloten op de door ons aangelegde glasvezel verbindingen welke onderling op 10Gbit snelheden communiceren.

 

Een Autotrack PTZ camera kan veel tijd besparen, doordat de autotrack ptz camera automatisch objecten zal filmen/volgen hoeft u niet zelf de domecamera te besturen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant