WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Parkeergarage "Locatie Den Haag"

Plaatsing van 10 stuks camera’s met nachtzicht voor het bewaken van de in en uitgangen en risico locaties.

 

Plaatsing: DEC 2010

 

De eigenaren welke net een koophuis hadden gekocht met bijbehorende parkeerplekken waren niet blij nadat er ongewenste gasten blijvend hun zo geliefde garage bevuilden en vernielden.

 

De oplossing van een hond of een alarm systeem zouden geen indruk maken en of passend zijn….

 

Cameras echter wel sterker nog achteraf blijkt het “DE” oplossing.

 

“Plaats zo groot mogelijke cameras” de boodschap was duidelijk afschrikken, duidelijk maken dat ze op de film staan.

Camerainstallatie.nl

CameraBewaking Installatie geeft een veilig gevoel


Update DEC 2011

 

Klanten contact is belangrijk, vandaar ook dat we proberen zoveel mogelijk na de installatie contact te houden om te zien of alles naar wens is gegaan.

 

De klant heeft na 1 jaar camerabewaking al meer dan 8 incidenten doormiddel van camerabewaking weten vast te leggen en als bewijs last kunnen overhandigen aan de politie.

 

In een geval was het voor de verzekering benodigd te kunnen bewijzen dat het niet door “eigen” schuld gebeurd was, de auto had een enorme deuk maar doormiddel van de camerabewaking kon bewezen worden dat het niet de schuld van de verzekerde zelf was.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant