WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Museum Schokland en kerk beveiliging met camera's

Voor het museum in Schokland is er gekozen voor een stuk camera registratie, in het geval van een museum en ook met panden die deel uit maken van een monumentaal pand / omgeving dien je je producten hierop aan te passen.

 

Met camerabewaking mag het soms best wel opvallen, immers wens je geen ongewenste gasten echter, soms is het de kunst zoals in deze kerk voor kleine onopvallende camera’s te kiezen.

 

Het zien van de incidenten kan HAARSCHERP en geheel digitaal, dit bied vele mogelijkheden tot toepassingen en koppelingen. Er is gekozen voor ZEER hoogwaardige camera’s welke het gebied in de gaten houden. Ook is er een nood situatie en nood verbinding opgezet welke als FALL-OUT zal dienen dit gaat via een WIFI straal zender en bridge.

 

Ook dieven zijn niet heilig, het lijkt er op dat de crisis bepaalde groeperingen aantrekt om in de kerk te gaan stelen. Vaak is er kostbare kunst of inventaris gestolen of blijkt er kunst of meubels verdwenen….

 

Speciaal voor kerken is er een reeks beveiligingsmiddelen opgezet welke ZEER betaalbaar zijn en voorzien in alle wensen om de kerken te voorzien van beveiliging.

 

Kerken zijn meestal de hele dag geopend zodat gelovigen tot gebed kunnen komen. Dieven proberen doelgericht om hier misbruik van te maken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant