WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Monumentaal pand "Locatie Zwolle"

Plaatsing van 4 camera’s met nachtzicht voor het bewaken van de in en uitgang en parkeerplekken.

 

Plaatsing: DEC 2010
Het pand bevind zich vlak bij het centrum en de uitgaansgelegenheden, en doordat het pand in het weekend niet bezet is en voorzien is van donkere/dode hoeken maken de “liefdes paren” hier graag gebruik van.

 

Na het weekend vinden ze dan ook vaak condooms en of treffen ze vernielingen aan.

 

Als afschrikmiddel maken ze dan ook per heden gebruik van camera’s met een duidelijk infrarood beeld, grote aanwezige borden “Wij maken gebruik van camerabewaking.” Hierdoor was de hoop gevestigd op geen ongewenst bezoek.

 

Al na het eerste weekend was het resultaat direct merkbaar, er zijn dan ook sinds het plaatsen GEEN ongewenste bezoekers meer geweest anders dan een paar straat katten.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant