WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera met kenteken herkenning op tankstationv

Pomp houders hebben veel last van niet betalende klanten welke na het tanken wegrijden. Wij weten een betaalbaar kenteken ANPR registratie systeem te bouwen welke betrouwbaar u kan voorzien van kenteken databases.

 

Los van kenteken registratie kunnen wij haar scherpe camerabewaking beelden weergeven en opnemen. Deze camera beelden kan u zowel lokaal als ook remote op een andere locatie bekijken en beheren. Heeft u dus meerdere locaties waar u beelden van wenst te ontvangen dan kunnen wij deze verschillende locaties aan elkaar knopen om zodoende de bewakingscamera beelden in een video overzicht weer te geven.

Camerainstallatie.nl

Op deze manier kan u een pomp bediende aan het werk zetten over verschillende locaties verdeeld. Dit kan een hoop personeels kosten doen besparen. Ook kan er een omroep systeem, en intercom systeem aan de camera’s worden gekoppeld en een slagboom installatie zodat u het volledige beheer heeft over het terrein en de omgeving. Bewakingscamera’s koppelen aan verschillende systemen Zowel Milesstone, Smart PSS, DSS , en andere VMS video software systemen koppelen wij aan uw wensen en behoeftes.

 

Met behulp van kentekenherkenning kunnen diverse processen in gang gezet worden. Bijvoorbeeld:

 

  • – Registreren van kentekens
  • – Toegang geven tot garages en terreinen van ‘bekende’ kentekens
  • – Registreren en vooraf detecteren van doorrijders bij tankstations
  • – Bepalen van parkeergelden
  • – Toegang tot bedrijventerreinen
  • – Registratie bij weegbruggen

Milestone Systems

 

Milestone Systems, opgericht in 1998, is de wereldwijde marktleider in open platform IP video management software. Gebaseerd op een open platform met ondersteuning voor de breedste keuze aan camera’s in de markt en integratie met andere systemen zoals die van Ascom, biedt Milestone XProtect® VMS video-oplossingen voor het beheren van risico’s, het beschermen van mensen en middelen, het optimaliseren van processen en het verminderen van kosten. Het Milestone Systems product portfolio omvat ook de innovatieve Milestone Husky ™ serie van netwerk videorecorders (NVR) die voorzien in volledig geïntegreerde aanpasbare oplossingen voor videobewaking.

DSS Pro Dahua Technology

 

Dahua Technology heeft een nieuwe versie van de op Windows gebaseerde video management software (VMS) DSS Pro gepresenteerd. Door de modulaire structuur is DSS Pro flexibel en schaalbaar toepasbaar. Gebruikers kunnen met DSS Control Client, DSS Web Client en DSS Mobile direct beschikken over 24/7 videobewaking met een beheerinterface die het beste bij hen past. DSS Control Client zorgt voor eenvoudige dagelijkse bediening van het systeem en het afhandelen van taken. Camerabeelden zijn te bekijken via meerdere beeldschermen gelijktijdig. Via de DSS Web Client offers is DSS met een PC toegankelijk via iedere webbrowser. Met DSS Mobile zijn beelden te zien van maximaal vier camera’s tegelijk. Ook kunnen opgenomen beelden worden afgespeeld en kunnen PTZ-camera’s worden bediend.

 

Naast ondersteuning van de volledige reeks producten van Dahua is DSS Pro te integreren met apparaten van andere fabrikanten die voldoen aan de ONVIF standaard. De DSS SDK voor VSS integratie ondersteunt Windows, iOS en Android. Het uitvoeren van upgrades is eenvoudig via add-ons en integratie met onder meer alarmsystemen, kassasystemen en gezichtsdetectie is mogelijk. Door de ‘hot standby’ functie is het systeem bij situaties die een hoge graad van beveiliging vereisen altijd beschikbaar. Bij detectie van afwijkend gedrag wordt de server automatisch herstart om een stabiele werking te garanderen.

 

Om het gebruiksgemak te verhogen biedt Dahua onder andere het Software Upgrade Program (SUP), waarmee gebruikers de laatste software kunnen downloaden, het Software Support Plan (SSP) voor technische ondersteuning en Custom Development om de kwaliteit en prestaties van specifieke systemen te verzekeren met hulp van deskundigen van Dahua. Naast de toepassing als managementsysteem voor videobewaking kan DSS Pro worden toegepast in onder andere de retail-, bank- en transportsector en in Smart Cities dankzij add-ons. Dit zijn aparte softwarecomponenten die bovenop bestaande DSS videobewakingssystemen worden geïnstalleerd en gebruikers extra krachtige functionaliteit leveren. DSS maakt ook geavanceerde analyses mogelijk. Intelligente analyse functies helpen warenhuizen en andere winkels bij het verhogen van klanttevredenheid in een veilige winkel die bovendien op basis van verzamelde gegevens efficiënter is in te delen. De LPR module biedt automatische herkenning van nummerborden, terwijl beelden worden vastgelegd van alle voertuigen. Dit kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen in bijvoorbeeld parkeergarages.

Camerainstallatie.nl Software en installatie

 

Onze ervaring gaat verder dan enkel het trekken van bekabeling en het leggen van internet verbindingen, straalzenders en draadloos koppelen van verschillende objecten. Wij denken daadwerkelijk met u mee en vinden de beste oplossing voor de langere termijn welke ook daadwerkelijk betaalbaar is en blijft. Service en onderhoud, helpdesk en ondersteuning is wat wij naast onze standaard installatie werkzaamheden voor u achter de hand hebben. Met een eigen helpdesk en service dienst zijn wij onze klanten van dienst en rijden wij zonodig ook langs om op locatie de problemen te verhelpen.

 

Kentekenregistratiecamera’s zijn speciaal ontwikkeld voor kentekenregistratie. Een combinatie van resolutie, speciaal IR-filter en de sluitertijd  zorgen ervoor dat kentekenplaten duidelijk in beeld komen. Dit is bedoeld om kentekens van rijdende autovoertuigen te registreren. Standaard infraroodcamera’s lezen vrijwel geen kentekens doordat het infrarood licht weerkaatst op de kentekenplaat. Met kentekencamera’s heeft u daar geen last van omdat deze de verlichting camoufleren. Een kentekenregistratiecamera is alleen geschikt voor het lezen van de kentekens. Voor een totaal overzicht van een situatie dient u een aparte camera te installeren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant