WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD IPcamera's Appartementen VVE gebouw

De meeste appartementen zijn tegenwoordig al standaard voorzien van bewaking camera’s, echter zijn er nog voldoende gebouwen welke nog geen camera’s hebben hangen. Het grote voordeel van een camera bewaking systeem is dat dit voor een hoop rust kan zorgen als het gaat om schuldvraag, want wie heeft iets wel of niet gedaan, het spelletje van welles nietes is dan verleden tijd.

 

Bij dit appartementen complet (onderdeel van een VVE) is er gekozen voor 16 stuks HD ip camera’s welke alles in de gaten houden. De bewoners waren hier enorm blij mee en hebben als extra mogelijkheid ook gekozen voor het koppelen aan de mobiele telefoon en tablet, zodat ze vanuit huis ook kunnen zien wie er voor de deur staat. De camera’s zijn zonder dat je een kabel ziet weggewerkt waardoor het een geheel is geworden en alles netjes en compleet is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant