WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerasysteem voor VVE in Hoofddorp

Camera’s om de appartementen te beveiligen en garage boxen, de leden van de VVE waren het zat en wilden weten wat er zich voordeed als ze zelf niet konden kijken.

 

De camera’s houden alles in de gaten, de VVE heeft gekozen voor een camerasysteem inclusief opname recorder welke ook via het internet te bereiken is, zo kunnen ze snel en gemakkelijk mee kijken als dit nodig is en kan de meldkamer van het alarm ook zien wat er gebeurd.

 

Hoofddorp kiest vaker voor camera’s in de vorm van camerabewaking met een camera-opname systeem. De DVR of NVR is dan veelal het opname systeem welke de camera’s zal aansturen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant