WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in handelsonderneming pand

Als handelsondernemer wil je je voorraad bewaken, camerabewaking i.c.m felle lampen kan een mogelijke inbreker met slechte bedoelingen zeker doen laten afschrikken.

 

Het afschrikken van een inbreker met bewaking camera’s is een doelbewuste oplossing de dader weet dat hij gefilmd zal worden en er dus bewijslast zal zijn.

Camerainstallatie.nl

Het laatste wat een inbreker wil is in de schijnwerpers staan, licht is dus zeker een zeer goede oplossing. Als naast lampen duidelijke opzichtige camera’s komen te hangen kijkt een inbreker wel uit immers wil hij in alle rust en het liefste in het donker zijn “werkzaamheden” kunnen uitvoeren.

 

In deze bewuste situatie is er gekozen voor 3 stuks dome cameras met een hoge resolutie en een bestuurbare dome camera welke geheel 240 graden rond kan kijken [ normaal gezien 360 graden echter vanuit de muur gezien mis je een aantal graden ].

 

Los van deze installatie zijn er 2 stuks AXIS netwerk camera’s geplaatst welke als backup dienen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant