WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging: warehouse en magazijn

Bij dit mooie project van ruim 13.000 m2 hebben wij veel vrijheid gekregen om mee te denken, bijvoorbeeld op het gebied van kostenbesparing of het combineren van projecten. Onder het motto “als we dan toch bezig zijn” hebben wij naast de aanleg van de bewakingscamera’s, ook de glasvezelkabels voor vier patchkasten getrokken. Daarnaast hebben wij de bekabeling voor het wifi-netwerk (de aansluitingen) getrokken en is er meegedacht in de aanleg van alle elektra. De slimme bewakingscamera’s beschikken over gezichtsherkenning en de mogelijkheid om tellingen te kunnen verrichten. Tot slot hebben wij het complete alarmsysteem geplaatst, wat eveneens voorzien is van slimme koppelingen. Al met al is het wederom een prachtig project geworden, waar wij heel trots op zijn!


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

 

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen.

 

  • Camerabewaking
  • Hang en sluitwerk
  • Alarm systemen
  • Intercom
  • Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
  • Slimme verlichting
Kijk je ogen uit

Bekijk onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant