WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera met monitoren bij de receptie en beheer via internet

Een groot netwerk aan camera’s hebben we op deze locatie vlakbij Amsterdam mogen installeren. Door gebruik te maken van UTP kabel, Glasvezel en straal verbindingen hebben we het gehele terrein met camera’s in kaart kunnen brengen. Van de parkeerplekken, Parkeer garages, ingangen en uitgangen de nooduitgangen, receptie, toegangs, intercom, en openbare pleinen tot aan iedere hal van 5 gebouwen met ieder gemiddeld 5 – 9 verdiepingen.

 

Totaal hangen hier meer dan 100 camera’s in het netwerk, welke we met een backbone van 4X 1000mbit centraal beheren en uit kunnen lezen op een door ons geïnstalleerde centrale receptie meldkamer, deze is op de fotos nog niet goed te zien gezien die op het moment nog in verbouwing zit.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Op 2 grote 32″monitoren kunnen de beheerders de schermen zelf indelen, inzoomen, de camera’s rond draaien en selecties maken, snel terug kijken en notities maken bij incidenten.

 

Van de bekabeling, programmeren van de camera’s, het leveren van de camera’s het leveren en installeren van de straal verbindingen en het koppelen van de glasvezel kabel verbindingen, tot aan het monteren van de camera’s het gehele project is van A tot Z volledig door ons geleverd en geïnstalleerd.

 

Onze camera Installatie monteurs zijn op dit moment nog druk met programmeren bezig, het afstellen van alles en extra koppelingen aan het maken, Ook zullen de Bestuurbare IP HD camera’s [ PTZ speeddome camera’s ] nog afgesteld worden en tour/preset codes moeten nog aangemaakt worden.

Uniek is dat de door ons geleverde en geïnstalleerde IP FULL HD camera’s op 80Mbit Encode kunnen draaien en dus UITERMATE , ULTRA , MEGA scherp beeld geven… Zoals tijdens de test ook wel is gebleken op meer dan 100meter afstand nog een kenteken makkelijk kunnen uitlezen.

 

Het betreft hier een vaste opstelling, maar dit soort installaties leveren wij ook in de verhuur voor tijdelijk dit kan b.v. voor een gemeente en of overheids instelling van toepassing zijn als er tijdelijk ergens camera’s moeten komen, wij hebben hier zon energie camera, Accu camera’s maar ook cameras op vaste stroom voor als oplossing. Het leveren, installeren, verkopen, verhuren van camera’s is ons vak en meer dan 5000 producten kunnen we uit eigen voorraad direct leveren, niet alleen onze  betaalbare prijzen maar zeker ook de manier van communiceren, meedenken en creatief oplossen maakt het dan ons bedrijf zo succesvol is…

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant