WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Autowasstraat beveiliging met camera's voor de autowasbox

Vandalisme en vernieling van eigendom is nooit leuk, en veel autowasbox bedrijven hebben last van sloopgedrag. Hekken die stuk worden gereden en instrumenten die worden gesloopt of zelfs gestolen worden. Munt automaten worden leeggeroofd en de winkel bestolen…

 

Het is belangrijk de juiste modellen camera’s te plaatsen om het terrein te beveiligen, als bedrijf doen we flink veel autowasstraten en auto wasboxen op jaarbasis dit doen we zowel draadloos, als ook bekabeld, maar ook een combinatie van deze technieken om het beste uit het systeem te kunnen halen.

 

Camerabewaking als een stuk beveiliging inzetten is zeer zeker voor een autowasstraat en of autowasbox een enorme toegevoegde waarde. Bewijslast en kunnen aantonen dat iets wel of niet uw schuld is, maar ook om schade van materiaal en omgeving te kunnen herleiden naar de daders.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant