WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wij snappen dat niet in iedereen een vakman schuilgaat

Wij snappen dat niet in iedereen een vakman schuilgaat, daarom helpen wij graag. De kwaliteit en duurzaamheid van een beveiligingsysteem is sterk afhankelijk van de montage kwaliteit en de gebruikte materialen.

 

Met de juiste vakman en kennis van zaken, weet u zeker dat alles volgens de juiste installatie manieren zal worden geïnstalleerd. De monteurs van Camerainstallatie.nl helpen dan ook graag uw beveiliging systeem goed en vakkundig te installeren.

 

Een Camerabewaking systeem is aan elkaar verbonden met netwerk kabels, deze kabels moeten netjes worden getrokken en weggewerkt. Als de bekabeling niet netjes of juist is weggewerkt zal deze na verloop van tijd schade kunnen oplopen door slijtage.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Maak gebruik van de installatie service van Camerainstallatie als u zeker wil zijn van een vakman die uw beveiligingcamerasysteem komt installeren.

 

Wij maken het u graag makkelijk met onze all-in-one pakketten. Deze pakketten bevatten zowel de materialen als ook de montage en installatie.

 

FULL HD CAMERABEWAKING 2 CAMERA’S

 

€ 1.699,00
  • 2 Bewakingscamera’s FULL HD
  • 4 kanalen HDCVI recorder met 1000 GB HDD
  • Beelden Live bekijken op internet
  • Inclusief apps voor de iPhone, tablets en Android toestellen
  • Inclusief complete installatie

Heeft u minder camera’s nodig en wenst u een goedkoper pakket camerabewaking dan hebben wij ook een speciale aanbieding met daarin wederom alles wat u nodig heeft om uw huis te beveiligen met een camerasysteem, echter met een zeer aantrekkelijke prijs.

 

VGA CAMERABEWAKING 1 CAMERAHUUR 48 MAANDEN € 24,95 PER MAAND EN EENMALIG € 0,-

 

€ 649,00
  • 1 Bewakingscamera’s 700TVL
  • Recorder met 1000GB
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android

Meer informatie bel of mail ons gerust

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant